Soluk beyaz tene siyah saçı çok yakıştırıyorum ben yaa
Ay soluk beyaz mısınn koyu saç ne yakışır sana.Profildeki sensin galiba:) evet canım bu kızın saçı simsiyah değil teni de soluk fakat tam beyaz değil sanki tam azıcık buğdayımsı. Ama bu da çok hoş yaa. Bana gidermiki acep bende soluk beyaz tenliyim aslında ama sivilcelerden sonra elmacık kemiklerimin üzerinde kızarıklıklar var biraz.
Anemmmm koyu saç güzel duruyor fotonun geri kalan tarafını da merak ettim ama:)) Siyah cidden sert gösteriyor bazılarında.Koyu kahve güzel ama.Hem siyah doğal saç değilse bi garip görünüyor nedense sevmiyorum o şekilde.Koyu iyi duruyor ama simsiyah saç pek gitmiyor, yüzümü sert gösteriyor.
Evet canım avatardaki benim. Dur ben sana siyah saçlıyken saçlarım ile tenimin göründüğü bir resmimi koyayım. Gün ışığında da aynen böyle görünüyordum;
Canım tenin alt tonu yanaktaki kızarıklıkla pek alakalı değil. Beyaz tenli birinin teni eğer soluksa ve bazı ortamlarda sarımsı görünüyorsa yanakları al al da olsa sarı(sıcak) alt tonlu ten oluyor. Bak bu konu hakkında çok bilgilendirici bir başlık var, ten alt tonu renk seçiminde tenin koyuluğundan bile önemli bir etken, o yüzden bu sayfaya bir göz at;
http://www.kadinlarkulubu.com/makyaj-uygulama-teknikleri-fircalar-aplikatorler/509078-cildin-alt-tonu-undertone-belirleme-alt-tona-uygun-makyaj-onerileri.html
Ben sana kızıl kahveleri ve yumuşak kahve tonlarını öneririm, resmini paylaştığım kızın ki gibi mesela. Kızın adı Diana Gartner. Bazı resimlerinde buğday tenli ama bazısında beyaz, bu resimde süt gibi mesela.
Anemmmm koyu saç güzel duruyor fotonun geri kalan tarafını da merak ettim ama:)) Siyah cidden sert gösteriyor bazılarında.Koyu kahve güzel ama.Hem siyah doğal saç değilse bi garip görünüyor nedense sevmiyorum o şekilde.
Diana bildiğin beyaz tenliymiş ozaman ya. Herhalde makyajla filan bronz bir görünüm kazanmış.
Alt ton olayına gelicek olursak
benim elimin üzerindeki damarlarım yeşil-mavi arası yeşile daha yakın.Altın rengi makyaj filan yakışıyor fakat altın renkte takı hoşuma gitmediği için denemedim hiç tenimde nasıl durur pek fikrim yok:) Sarı alt tonlu olabilirim.Diğer başlıkta biraz araştırcam bu olayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?