Saç Şekillendiriciler Harika bukleler ve dümdüz saçlar için braun braun braun

tosspaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2012
362
0
46
Ankara
Merhaba arkadaşlar sizinle yeni bir konu daha paylaşmak istedim.Yıllardır saçlarıma maşada yaparım,düzleştiricide kullanırım.Maşaya da düzleştiriciyede philips ile başaldım.Memnundum da makinalarımdan taki braunlarla tanışına kadar.İlk aldığım braun satin hair iontec maşa oldu.Tek kelimeyle mükemmel.Orta boyunu aldım ben.Gerckekten harıka bir urun.Maşadan böyle memnun kalınca gidip bir de düzleştiricisini aldım bir o kadar da ondan memnunum.Eski philipslerime göre nerdeyse saçımı hiç kırmıyorlar.Kuaförde yaptırdığımı sanıyorlar saçlarımı oysa hep kendim yapıyorum.Şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar.

işte arkadaşlar braun maşam bu oluyor.Bunun bordo renklısı var bir de.O boyalı saçlar için.Ama ben ona gerek duymadım.Kısa sürede harika saçlar yapabiliyorum sayesinde :)

bende hem braun hemde iyonlu olması nedeniyle braunun düzleştiricisini almayı dusunuyorum nasıl yapıyo saclarını biraz bilgi verirsen sevinirim :))benim saclarım cok ince telli ve az.

bende boyalı saçlar için olan ec2 sini sipariş ettim dün ..çok olumlu yorumlar var .memnun kalacagımı düşünmekteyim..benim 32 mm yalnız en kalınını aldım .sizinki kaçlık?

bende hem braun hemde iyonlu olması nedeniyle braunun düzleştiricisini almayı dusunuyorum nasıl yapıyo saclarını biraz bilgi verirsen sevinirim :))benim saclarım cok ince telli ve az.

slm canım.saçlarının ince ve az olduğunu söylemişssin o zaman senin saçını yapmak daha kolay olur.kuruttuktan sonra 5 dk içinde düzleştirmiş olursun canım.

bende boyalı saçlar için olan ec2 sini sipariş ettim dün ..çok olumlu yorumlar var .memnun kalacagımı düşünmekteyim..benim 32 mm yalnız en kalınını aldım .sizinki kaçlık?

hayırlı olsun canım güle güle kullan.benimki 26 mm.boyalı saçlar için olan evet 32 mm.eger sacların uzunsa 32 mm yi çok rahat kullanırsın.daha geniş bukleler yapıyor.gerçi ince tutamlar alarak sararsan saçını yine daha sık bukleler elde edebilirsin.

Aynısı bende var saçlarımda uzun sayılır bi ben beceremiyorum şu maşa olayını

Aynısı bende var saçlarımda uzun sayılır bi ben beceremiyorum şu maşa olayını

bence maşayı öğrenebileceğiniz en güzel ürün.Şöyle anlatayım ben iki şekilde kullanıyorum.mesela şimdi bir tutum saçını al ve maşanın en dip kısmına saçının en uç kısmını sıkıstır.sonra maşayı dışarıya doğru sarmaya başla.sol tarafındaki saçını ise maşanın en dış kısmına sıkıstır.oyle dışa doğru sar canım.sol tarafda iş biraz ters oluyor.bir diğer yöntem ise maşayı yan tut ve saçını dip kısmından yada biraz daha aşağıdan kulak hizan falan olabilir ordan başlayarak maşanın arasına dola ama bu sefer kıskaç gibi olan kısmı kapama saçınını dolayıp en ucunu elinle tut ve 15-20 sn bekle.
deneyerek elin alışacaktır canım.ve alıştıktan sonra çok seviceksin şipşak yapmaya başlıcaksın.umarım anlatabilmişimdir

çok güzel anlatmışsın deniyeceğim,teşekkürler

ay kafam karıştı bende maşa alacağım remington dusunuyodum...

düzleştirici ile ilgili de ben de phılıps kullanıyodum bıraktım artık saclarımı mahvetti cunku resmen bir de düzleştirici ile duzleştirdigim zaman sacım hiç fonlu gibi olmuyo sanki utuyu alıp kafama basmısım gibi yapısık ve ucuz bi goruntu cıkıyo ortaya

boyle sorunlar yasayan yok mu duzleştiriciyle? braun bu konuda nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…