• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri harika bir şampuan

yalnizkatip

kocişimi çok seviyorummm,
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2007
451
0
641
42
Şırnak
merhaba hatunlar....
yaşadığım şehri değiştirdim şu an öyle kireçli öyle kükürtlü ki suyu saçlarımı mahvetti... öyle kötü ki saclarım berbat oldu mısır püskülü bile daha bakımlı kalırdı ve avuç avuç dökülüyordu.:gitme:
ta ki bioblas şampuan ve balsamı kullanıncaya kadar alkisalkisalkis öylesine memnun kaldım ki uzun süredir ilk defa saçlarım parlıyor ve çok sağlıklı görünüyor ve de dökülmem % 100 geçmese de eskisi kadar dökülmüyor şiddetle tavsiye ediyorum kızlar üstelik aman aman pahalı da değil normal şampuanlar gibi üstelik kokusu öyle güzel ki bi kullanın derim a.s.

bende tam bioblasla ilgili bişiler arıyodum şampuanımı değiştirmeyi düşünüyorumda gliss ten hiç memnun değilim önceden dove kullanıyordum oda güzeldi ama saçım dökülüyordu bide bioblas deniyim bakalım

kesinlikle dene çok memnun kalacaksın ben kokusuna bayılıyorum hele rengi vişne suyu gibi sanki umarım seninde saçına iyi gelir...

bende çok çekinerek aldım tv de reklamını gördüm korka korka kullandım ama bi iki kullanımdan sonra etraftan çok olumlu tepkiler aldım sacların çok güzel die umarım sana da iyi gelir..

kızlar ben de 10 gün önce bioblas kullanmaya başladım ama saçlarımı acaip sertleştiriyor..boyalı saçlar içn olan şampuanı aldım sadece acaba balsam alsam saçlarımı yumusatır mı??

balsam olmadan evet serteştiriyor ikisi bir arada al canım zaten şampuanı alınca balsam %50 indirimli sanki bende reklam yapar gibi ama memnun kaldım bizlerin olmazsa olmazı saçlar ama o yüzden iyi bakmalıyız onlara...
bu arada saç tipim artık kuru ve boyasız

şampunaı fena değildi.güçlendiriyor ve parlatıyor saçları ama çok sert yapıyo.bence balsamı saç yumuşatmada yetersiz kalıyor.başka bi kremle beraber kullansa daha iyi olur

Ben kuru ve boyalı saçlar için olanını aldım memnunum. Ama bir sorun var saç analizi yaptırdığımda eczacı çok yağlı saç deriniz var dedi bir gün öne yıkamıştım:) Ben saçımı kuru sandığım için kuru saçlar için olanını almıştım oysa ki. Kullanmaya devam ediyorum bende hiç kuruma yapmadı:)

Back