• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Harika Bigudi

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Mat_MazeL

toz pembee
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2010
1.083
1
66
İzmir
Yurtdışında bu şimdi çok moda. Adı "curl formers" .
Saçı akşamdan yıkayıp, jöleleyip bu bigudilere sarıyorlar.
Sabah kalktıklarında saç hem kurumuş, hem de dalgalanmış oluyor.

Setin saç uzunluğuna göre farklı boylarda bigudi seçenekleri var.

13.jpg

İlk önce setin içinden çıkan tığı bigudinin içinden geçiriyoruz. Sonra saç tutamını tığın ucuna geçirerek, bigudinin içinden çekiyoruz.
Hepsi Bu. Basit bir şey ama bence çok değişik bir fikir.
Gece yatarken de yumuşak bir dokudan yapıldığı için bigudiler kişiyi rahatsız etmiyor.

16.jpg

Gerçekten harikaymış. Kullanısı çok kolaya benziyor ve gerçekten bu şekilde yapıyorsa almaya değer. Acaba adı nedir bu bigudilerin türkiyede varmıdır ki...

süper nerden alıcaz ama? izmirde var mıdır ki tam da böyle bişi arıyordum yalnız benim saçım çok uzun popomda resmen boyumda uzun 1 metrelik fln var mıdır bigudi:D

http:// ********* Burdan alabilirsinopuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
matmazel harikasın bayıldım ben buna
çok pratik bişe
dneyen biri var mı acaba onunda yorumlarını alsaydık

Kızlar yut dışında mevcut internetten sipariş verebilirsiniz acayip pratik bayıldım.opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
bu ürün bende de var.6 ay once fılan gg den almıştım 29 tl:) ordan bulabılırsınız ;)
yanlız hepsı aynı boyda degıl kısa ve uzun yerler ıcın degısıyor.
Super bı urun gercekten ama cok hafıf nemlı saca yapıyorum ben yoksa baya bı kıvırcıklastıryor.

Kızlar koşuunnnn:sm_cool: çok şanslısınızz yakaladın yakaladın diye bi site var şuan orda sağ köşeye bakarsanız 13.95 tl umarım yetişirsiniz

Son düzenleme:
ayy almak lazım aslında maşayı falan becerebildiğim yok
bu pratik bişeye benziyor bunu becerebilirim sanırsam:1:

arkadaşın verdiği site açılmıyor :bbo: ht2nor gg dediğin gitti gidiyormu?bide orda ne diye arayacağız?

gitti gidiyorda 29.90 a da var 16.90 a da
teşekkürler matmazel sen kullandın değil mi
doğal duruyor mu ben onu sorucaktım

Back