• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hareketli Gif Resim Oluşturma Servisi

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
156
45
- Yurtdışı
Piyasada bulunan gif yapma programlarıyla aynı mantıkta çalışan güzel bir servisten söz edeyim kısaca. Program indirip kurma derdiniz olmadan küçük avatarlarınızı ya da fotoğraflarınızı GIFUP şutarafagittiservisine yükleyerek bir kaç saniyede hareketli hale getirebilirsiniz. Nasıl göründüğünü merak edenler şuraya şutarafagittibakabilir.kaydirigubbakcemile5

yükledimde haraketlendiremedi bendemi sorun acaba neden yapamıyorum yada nasıl yapılacağını açık açık yazarmısınız

yükledimde haraketlendiremedi bendemi sorun acaba neden yapamıyorum yada nasıl yapılacağını açık açık yazarmısınız

çok zaman olmuş sorduğunuz ama belki sizin gibi yapamayanlar olur diyerekten ayrıntılı yazmak istedim

sayfasının sol üst köşesinde "Upload Images" e tıklıyoruz

oradan sonra en az 2 resim yüklememiz gerekir ki gif olabilsin (ya da webcam inizden de resim çekebilirsiniz)

en az iki resim yükledikten sonra "Let's see what you get :)" tıklarsanız hareketli gifiniz karşınıza çıkar

umarım yardımcı olabilmişimdir merak edenlere

Back