Hareket ettikçe sağ alt karın ağrısı

fatma dogann

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2023
4
1
26
Hanımlar lütfen yardım edin uzun süredir yürürken spor dans yaparken karnıma bi sancı giriyor bıçak saplanıyor sanki dahiliye gittim ultrason istedi yoğun gaz sıkışması çıkmış dedi gasterolojiye gönderdi neden bu ağrı oluyor anlamıyorum yürümeyi çok severim ama bu sebepten yuruyemiyorum lütfen acil yardımcı olursanız çok sevinirim

Doktorunuz gaz sancısı olduğunu belirttiğine göre beslenme düzeninizi gözden geçirmelisiniz. Süt ürünler vs size dokunuyor olabilir laktoz intoleransınız olabilir belki. Ya da sürekli gaz sıkıntısı çekmenize sebep olacak başka bir rahatsızlık. Burdan size bir teşhis koyup tedavi uygulayamayız ama yine de bir çare arıyorsanız karnınıza sıcak su torbası koyup rezene/kimyon çayı için ve gaz yapan yiyeceklere ve süt ürünlerine bir süre ara verin büyük ihtimalle Rahatlarsınız

Ayni durumu gecen hafta yasadim. Ama benim agrim 1 hafta icinde gecti. Otururken falan agrim olmuyordu. Yururken adim atarken sag kasigimda agri oluyordu agridan yuruyemiyordum. Acaba ters bi hareket mi yaptim ordaki kas ve liflere biseymi oldu dedim kendi kendime. Netten baktim oyle olabilecegi yazio bide genelde sporcularda oluyormus ( ben sporcu degilim ) eger duzenlu spor yapan biriyseniz yaptiginiz hareketlerden kaynakli olmus olabilir. Gecmis olsun

Teşekkür ederim ama bende sporcu değilim bende de yürürken dans ederken sağ kasığımda aynen öyle oluyor bilemedim yani gerçekten sebebi nedir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…