Evet canım para vermiyiceksin,yarın resmi gazetede yayınlanıcakmış zaten.Link te bu:arkadaşlar ben şimdi aöfye 2.üniv okumak için bir bölüme kayıt olucam olurkende para vermeyecekmiyim bn öle anladım doğrumu anladım biyardım edermisiniz bide bu konuyla ilgili link varsa paylaşırmısınız
inş seneyede sizinki kalkar cnm sabretıkıncı ogretimlerin ne günahı var ya
inş seneyede sizinki kalkar cnm sabret
amaç harçları kaldırdık diyebilmek!
90 lira verenin harcını kaldırıyosun ben 515 veriyorumen azından bizimki 90 a düşürülmeli
bunların yapacağı iş bukadar olur anca
2. öğretimlerin bu yasanın dışında bırakılmaması gerekirdi çünkü asıl harç namına büyük meblağalar ödeyen 2. öğretimlerdir zaten 1. öğretim ve açıköğretime tanınmış bu hakkın 2.öğretimlere de tanınması taraftarıyım en azından madem kaldırmıyacaklarsa 2. öğretimlerede harçlar da indirime gidilmesi daha mantıklı olur
Kızlar harçlar kalktıama 1.öğretim ve açıköğretim için geçerliymiş:
Arınç, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu.
Toplantı sonrasında ”müjde” olarak açıklamak istediğini belirten Arınç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın üniversite öğrencileri için harçların kaldırılacağı müjdesinin, bugün bir kararnameyle gerçekleştirildiğini belirtti.
Arınç, şöyle konuştu:
”Sayın başbakanımızın, bakanlarımızın imzaladığı kararnameyle bundan böyle birinci öğretimden katkı payı alınması, yani harçlar tamamen kaldırılmıştır. 2011-2012 öğretim yılı sayısı itibarıyla 1 milyon 524 bin 380 öğrenci bu harçların kaldırılmasından doğrudan istifade edecektir. Aynı şekilde açık öğretimden katkı paylarının alınmasına da son verilmiştir. Yine 2011-2012 eğitim-öğretim yılında 1 milyon 951 bin 494 öğrenci de bundan istifade etmiş olacaktır.”
hiç iyi bir yatırım yapmadılar çünkü 2.öğretim öğrencilerini karşılarına aldılartamamiyle seçim yatırımı başka bişey değil..
2. öğretim bir nevi paralı öğretimdir...yeterli puanı alamadıysan, azcık da paran varsa al oku denmektedir...2. öğretimde harçların kaldırılması düşünülmez...
hiç iyi bir yatırım yapmadılar çünkü 2.öğretim öğrencilerini karşılarına aldılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?