• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Harcadığım para normal mi?

BettyRuble

iyi düşün iyi olsun!
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2016
9.249
25.558
548
Hanımlar merhaba yeni ev kuruyorum bu konularda cahil bir genç kadın olarak. Mağazaya gittiğimde 850 tl olan halıyı internette 640'a buldum. Üstelik dün 11.11.2017 olduğu için n11 %15 kampanya yaptı 640 olan halı neredeyse 540'a gelmiş oldu.

Şimdi size soracağım şu, ev için halı ve perde alışverişi yaptım toplamda 5.000 ödedim. Orta gelirli bir insanım yani bazıları bir halıya 5.000 verebilir ben orta sınıf olarak konuşuyorum. Sizce çok mu bu rakam yoksa iyi midir. Sanki vicdanımı rahatsız eden bir şey var gibi :/ piyasayı bilmediğim için.

Aldıklarım:
8 adet halı biri pamuklu ucuz.
3 tül, 6 stor, 3 takım fon perde.

Ayy sağolun kızlar içim rahatladı. Halıların biri hariç diğerleri Merinos, Sanat, Dinarsu marka. İyi bari çok verdim diye vicdan yaptım ben de.

Hiç zengin değiliz gayet orta halliyiz...

2+1 evim 1 odam çocuk için boş duruyor.
5 tane halı 1 tane peluş 2800 küsürdü nakit 2500 tl aldık
6 zebra stor 4 tane fon perde yine 2750 tl idi nakit 2500 aldık.

Toplam: 5000 tl birde benim evim küçük, sen daha fazla almışsın...

Yani çok normal...

Cok uyguna almissiniz. Gule gule kullanin. Ayrica pahali olsa nolcak sanki bazen insan kendine jest yapmali. Icinde kalmasin hicbisey. Bir kere aliniyor yillarca kullaniyorsun. Icine sinmesi onemli.

Cok uyguna almissiniz. Gule gule kullanin. Ayrica pahali olsa nolcak sanki bazen insan kendine jest yapmali. Icinde kalmasin hicbisey. Bir kere aliniyor yillarca kullaniyorsun. Icine sinmesi onemli.
İçime çok sindi çok şükür. Teşekkür ederim.

Normal hatta iyi bile. Piyasayi bilmeyince insan kaziklandigini dusunuyor :) ben de çeyiz aliyorum bir suru yerden bakiyorum bilmeyince

Hanımlar merhaba yeni ev kuruyorum bu konularda cahil bir genç kadın olarak. Mağazaya gittiğimde 850 tl olan halıyı internette 640'a buldum. Üstelik dün 11.11.2017 olduğu için n11 %15 kampanya yaptı 640 olan halı neredeyse 540'a gelmiş oldu.

Şimdi size soracağım şu, ev için halı ve perde alışverişi yaptım toplamda 5.000 ödedim. Orta gelirli bir insanım yani bazıları bir halıya 5.000 verebilir ben orta sınıf olarak konuşuyorum. Sizce çok mu bu rakam yoksa iyi midir. Sanki vicdanımı rahatsız eden bir şey var gibi :/ piyasayı bilmediğim için.

Aldıklarım:
8 adet halı biri pamuklu ucuz.
3 tül, 6 stor, 3 takım fon perde.
Vallahi ucuza bile getirmişsin uyduruk tül perdeyi bana 1000 liraya diktiririz dediler
Oda evim 100 metrekare
Sadece mutfakla salondu birde

Back
X