harç ve yurt parasıı

merve1341

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
379
22
318
İstanbul
arkadaşlar bu sene üniye başlıcam da devlet yurdunda kalıcam fiyatlatı ne kadar acabaa hemde kayıt parası ve harç parası ne kadar isterler ?? not: sakarya üniversitesini kazandım

eğer devlet yurdunda kalırsan sanırım çoğu yurtta 3 ayda bir 300 lira ödeniyormuş. ben bikaç yurdu aradım sordum bu fiyatı verdiler. tabi özel yurt bakıyosan onu bilemicem. internetten yurtlrn numarasını al ve ara bence öğrenrsn istedğni

eğer devlet yurdunda kalırsan sanırım çoğu yurtta 3 ayda bir 300 lira ödeniyormuş. ben bikaç yurdu aradım sordum bu fiyatı verdiler. tabi özel yurt bakıyosan onu bilemicem. internetten yurtlrn numarasını al ve ara bence öğrenrsn istedğni

aynen öyle devlet yurdu 3 aylık 250-300civarı bşy bide 200 civarı depozito yatırıyosun
harçlar ise mühendislik için geçen yıl 240 - 280 gbi bşy yatırmıştım dönemlik ama şimdi zam gelmiş sanırım 350 falanmış

devlet yurtları aylık 108tl+180 lira depozito eger yeni yurt olursa 120 +200 depozito harçta dedikleri gibi fakütle ve birinci-ikinci öğretim olmana göre değişiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…