- 11 Eylül 2024
- 248
- 68
- 30
-
- Konu Sahibi ahsenduhaa
Bi sıkıntı olmaz Allahin izniyle değil miNormal korkmayın :)
Insallah bende Alışırım bugün öğrendim bugün olunca demekki bilmesem bu kadar korkmazdım sanırım :)Çok normal 5. Aydayım hala alışamadım ama normal :)
Yok yok rahmi tutan bağ dokuları öksürük hapşuruk anında özellikle geriliyor. Ben ilk yaşadığımda bebegim yerinden koptu diye ağlamıştımBi sıkıntı olmaz Allahin izniyle değil mi
Ya çok tatlısınız ilk beta kaçta öğrendiniz acaba ben 15.38 bugün öğrendimYok yok rahmi tutan bağ dokuları öksürük hapşuruk anında özellikle geriliyor. Ben ilk yaşadığımda bebegim yerinden koptu diye ağlamıştım
Hayırlı olsunInsallah bende Alışırım bugün öğrendim bugün olunca demekki bilmesem bu kadar korkmazdım sanırım :)
Çok teşekkür ederim sizde sağ salim kucağına alın inşallahHayırlı olsun
112 ile öğrendim 4 gün gecikmede, diğerinde de 9 gün gecikmede 160 ile öğrendim. İkisine de kimyasal dediler. Ama değildi. Önemli olan öğrendiğin değer değil, artış oranıYa çok tatlısınız ilk beta kaçta öğrendiniz acaba ben 15.38 bugün öğrendim
Hapşururken, öksürürken oluyor. Özellikle sırtüstü yatarken daha çok acıyor. Artık hapşıracağım zaman eğer yatıyorsam hemen bacaklarımı karnıma doğru topluyorum ağrı olmuyor.Kizlar tehlikeli midir çok yeni ya korktum yatıyordum hapsurmamla sağ kasigima bıçak saplanır gibi bir ağrı çığlık attım o derece başına gelen oldu mu
Unutmuşum hamileliğiHapşururken, öksürürken oluyor. Özellikle sırtüstü yatarken daha çok acıyor. Artık hapşıracağım zaman eğer yatıyorsam hemen bacaklarımı karnıma doğru topluyorum ağrı olmuyor.
Evet mesela ben dün öğrendim pazartesi baktırayim değil mi peki öğrendiğiniz de folik asiye başladınız mi112 ile öğrendim 4 gün gecikmede, diğerinde de 9 gün gecikmede 160 ile öğrendim. İkisine de kimyasal dediler. Ama değildi. Önemli olan öğrendiğin değer değil, artış oranı
Evet tabi başladım. Zararı yok ki zaten. Aynen pazartesi baktırırsınız artış normalse kadın doğum randevusu bakarsınız direktEvet mesela ben dün öğrendim pazartesi baktırayim değil mi peki öğrendiğiniz de folik asiye başladınız mi
Ben bugün sağlık ocağına gitcem verir mi acaba sağlık ocağıEvet tabi başladım. Zararı yok ki zaten. Aynen pazartesi baktırırsınız artış normalse kadın doğum randevusu bakarsınız direkt
Sağlık ocağı size folbiol verir. Devletin karşıladığı folik asit bu. Ama maalesef dozu çok yüksek. Günlük ihtiyaç 0.400 mg iken folbiol 5 mg. Bu da bebeklerde otizm yapabilir. O yüzden maalesef parayla eczaneden almanız gerekiyor. Folidoce önermişti doktorum. 250 lira gibi bir fiyatı vardı 3 ay önce.Ben bugün sağlık ocağına gitcem verir mi acaba sağlık ocağı
Peki kuzum şimdi daha değerin 15.38 az ya suan başlamam gerekiyor değil miSağlık ocağı size folbiol verir. Devletin karşıladığı folik asit bu. Ama maalesef dozu çok yüksek. Günlük ihtiyaç 0.400 mg iken folbiol 5 mg. Bu da bebeklerde otizm yapabilir. O yüzden maalesef parayla eczaneden almanız gerekiyor. Folidoce önermişti doktorum. 250 lira gibi bir fiyatı vardı 3 ay önce.
şimdi değil , hatta gebelikten 3 ay önce başlamak gerekiyorPeki kuzum şimdi daha değerin 15.38 az ya suan başlamam gerekiyor değil mi
Yani istersen pazartesiyi de bekleyebilirsin. Çok sorun olmaz. Zaten vücudunda folik asit var. Bebek onu kullanır. Hamilelik kesinleşince alabilirsin.Peki kuzum şimdi daha değerin 15.38 az ya suan başlamam gerekiyor değil mi
Nasil yani canm daha önce mi başlamam gerekiyorduşimdi değil , hatta gebelikten 3 ay önce başlamak gerekiyor