Hapsiz 3 ay :(

Aysunnn28

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
1.297
667
123
Arkdaslar siteyi dolasirken bikac konuya denk geldim ... Ben hic hap kullanmadim ... 3 aydir da korunmasiz esimle beraber oluyoruz ... Hic hap kullanmadiiqm halde bu 3 ay normal mi hamile kalmamam ..? Cok tedirgin oldum simdi 3. adetim dün bitti .. Ama adet sürem uzamaya basladi ve agrisiz gecti 3. ayim .. Bunu olumlu mu degerlendirmem gerekli ? Kafama takiyorum takmiyorum desem yalan olur .. ama bu ay adet görürken cok mide bulantim oldu halada var .. Bikac kez istifra ettim ... Acaba adet gördüqüm halde hamile olabilirmiyim ? Mümkün mü ? Test yapmadim yapmak istemiyorum ... Bilgilendirirmisiniz beni ?

niye moralini bozuyosun ki canım hemen hamile kalmak kolay değil ve 3 ay içinde hamile kalamaman normal 1 sene içinde hamilelik oluşmazsa doktora kontrole gidersin. bazen adet dönemlerinde mide bulantısı olabiliyo benimde adet dönemlerimde mide bulantıları oluyo

Aslinda neden kafama takiyorum bilmiorum ama istiyorum hap kullanmadiqim icin uzun dedi bikac kisi 3 ayi neden olmadi falan bende kafama taktim normalde adet dönemlerim hem cok sancili hemde normal gecerdi .. Smdi sancisiz , mide bulantili ve cok yogun geciyo ... Umuyorum rahimin bebege hazirligidir ... Rabbim isteyen herkese tattirsin beklemek cok zormus gercektenn cok sagol canim cvbin icinn ...

canım sen kimseye bakma ya çok biliyolar onlar hap kullan ya da kullanma 1 sene içinde hamilelik oluşmaması normal 1 sene olmazsa kontrole gidilir doktora. herşeyin bi vakti zamanı vardır bebeğinde o zamanı bekliyo. kuzenimde hiç hap kullanmadı bi kaç aydır korunmuyolarmış onda da gebelik yok henüz. hem bak ne kadar çok kafana takarsan psikolojikman o kadar hamilelik belirtisi oluşur

Bak en buyuk yanlısı sımdı yapıyosun ıste stres yapmaaaa...! mılletın ne dedıgınıde bosver cok canın sıkılıyorsa gıt doktora görun en ıyısı hem aklındakı soru ısaretlerıde gıder.

Amann yaa ne bilimm morelim bozuluo o sorulardan ... 3 yillik ewliyim 3 yilim da vajinismusla gecti daha onun stresi bitti hamdolsun simdide bebek stresi sardi rabbimm hepimize nasip etsinnn kucagimizi bos birkmasinn hicbirimizinnn canlarim benimmmm ... Dr. a gittim ama ilk defa bisi yok hersey normal dedi acaba soradan bisi olmus olabilirmi ? Amannn isteee ne zormuss beklemekkk takmicam diom takiyom alamiom kendimi ... Allah razi olsun icimi rahatlattinizzz 😘😘😘😘
Rabbim tüm isteyenlere versinnnn ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…