• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hapşırma ve öksürük esnasında kasık da şiddetli batma ve kramp hamilelik belirtisi olabilir mi?

C
canim benim korunmayi biraktiktan sonra cogu ay oluyor acaba olusuyor ama dusuyormu ki bu aksam yururken ara ara baya batma oldu acaba kistmi olustu yoksa
cnm kısacası bendekı olaydan bahsedeyım 4 yasında oğluşum var ve ben 4 yldr korunuyorum. Korunmayı bırakmayı dusundugum ay dr a gittim oda 4 sene korundugum ıcın yumurtalıklarda tembellık olma ıhtımalının yuksek oldgnu soyleyerek klomen verdı klomene yanılmıyorsam adetn 2. Gunu sabah aksam olmak uzre içtim. Adetım bitti tam 7 gun suruyor ilaçta bitti. Benm adet bter btmez şiddetli şekılde batmalarm başladı hatta birisi cok fenaydı bıcak saplanmıs gbı eyvah dedm. Adete tam 4 gun kala bi test yapayım dedım ve poztf cıktı;) şuan 26 haftalıgız

C

cnm kısacası bendekı olaydan bahsedeyım 4 yasında oğluşum var ve ben 4 yldr korunuyorum. Korunmayı bırakmayı dusundugum ay dr a gittim oda 4 sene korundugum ıcın yumurtalıklarda tembellık olma ıhtımalının yuksek oldgnu soyleyerek klomen verdı klomene yanılmıyorsam adetn 2. Gunu sabah aksam olmak uzre içtim. Adetım bitti tam 7 gun suruyor ilaçta bitti. Benm adet bter btmez şiddetli şekılde batmalarm başladı hatta birisi cok fenaydı bıcak saplanmıs gbı eyvah dedm. Adete tam 4 gun kala bi test yapayım dedım ve poztf cıktı:KK66: şuan 26 haftalıgız
maşallah canım saglıkla kucagına al inşallah bende 4 yıl korundum ama doktor saolsıun hiç öyle birşey yapmadı hsg çektirdi bütün hormonlara baktıdrı her ay birşey için çagırdı sonra eşimden test istedi sonra klomen verdi anlayacagın bir sürü zaman kaybettirdi. sen hiç denemeden mi doktora gittin. benim açıkçası tek bu ay olmadı birkaç ayda daha oldu belki onlardada döllenme oluyor ama ilerlemiyordu bilemiyorum

Can
maşallah canım saglıkla kucagına al inşallah bende 4 yıl korundum ama doktor saolsıun hiç öyle birşey yapmadı hsg çektirdi bütün hormonlara baktıdrı her ay birşey için çagırdı sonra eşimden test istedi sonra klomen verdi anlayacagın bir sürü zaman kaybettirdi. sen hiç denemeden mi doktora gittin. benim açıkçası tek bu ay olmadı birkaç ayda daha oldu belki onlardada döllenme oluyor ama ilerlemiyordu bilemiyorum
Amn cnm ınsallah darısı sana.cnm ben dr a gittim alttan muayne etti direk şuan hersey yolunda gorunuyor ama bu kadar fazla kornma sonucunda tembellesme ıhtımalı yuksek dedı drek klomen verdı ılac btncede gel bakalm yumurtalara dedı ılac bitti gıttım 3 tane yumurta olusmus catlatma ıgnesı vurmadı cnku kndısu catlıycak dedı eger olmazsa bıdakı ay iğneyle denerz dedı ama hamdolsnkı o ay kaldm

Can

Amn cnm ınsallah darısı sana.cnm ben dr a gittim alttan muayne etti direk şuan hersey yolunda gorunuyor ama bu kadar fazla kornma sonucunda tembellesme ıhtımalı yuksek dedı drek klomen verdı ılac btncede gel bakalm yumurtalara dedı ılac bitti gıttım 3 tane yumurta olusmus catlatma ıgnesı vurmadı cnku kndısu catlıycak dedı eger olmazsa bıdakı ay iğneyle denerz dedı ama hamdolsnkı o ay kaldm
canım doktorun iyimiş hangi şehirdesin?

Arkadaşlar hapsirdigim zaman sol kasik tarafıma sanki bıçak sapliyorlar korkuyorum acaba sıkıntı yaratır mi bu hapsirmaktaki agrilat

Mrb canım benim 7 gün var adetime, bugün dayanamadım kan verdim negatif çıktı malesef. Hemşire erken dedi. Ama benim umudum Kırıldı tabi :/
Mrb Bende aralık ayında femara ve gonalf kullandım. 30 aralıkta çatlatma ignesi oldum. 10 gün boyunca kramp ve ağrılarım oldu . Adetime 1 hafta varken Kan testi yaptırdım ama malesef negatif çıktı. Yarin regl günüm ama bir kaç gündür hapsururken ve aniden kalkarken kramp giriyor batma oluyor . Sizce gebelik belirtisi mi ? Yarin regl olmazsam tekrar test yapacağım.

Back