• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hapi biraktiktan sonraki ay adet gecikir mi?

ThirtyFouR

iStaNBuL
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2010
7.509
436
398
37

birsey sormak istiyorum, ben gecen ay hapi biraktim, ondan sonra kanamam normal 2-3 gün sonra geldi ama bu ay 1 hafta gectikti.
Normalde adetim saat gibidir benim, hic gününü sasirmazdi.
Cok tedirginim simdi. Gecen ay kanamam olmasaydi hamilemiyim diye panige kapilirdim, ama böyle birsey mümkün degildir demi?

belirtmeyi unutmusum kanamadan sonra esimle hic birlikte ol(a)madik, sonrasinda ben yurtdisina döndügüm icin

hamile olamam demibilmiyorumkismile

birsey sormak istiyorum, ben gecen ay hapi biraktim, ondan sonra kanamam normal 2-3 gün sonra geldi ama bu ay 1 hafta gectikti.
Normalde adetim saat gibidir benim, hic gününü sasirmazdi.
Cok tedirginim simdi. Gecen ay kanamam olmasaydi hamilemiyim diye panige kapilirdim, ama böyle birsey mümkün degildir demi?

Merhaba ThirtyFour,

Doğum kontrol hapını bıraktıktan sonraki ay genellikle adetler eski düzeninde başlamaz hemen...İlk ay 30-35 günü bulabilir reglinin başlaması, yani biraz gecikiyor. O yüzden sakın telaşlanma, mutlaka başlayacak... Hamile olma ihtimalin yok çünkü nerdeyse...:) Kendine iyi bak...

Back