Hanzo erkek tiplemesi ?

Dslrsmv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2020
403
468
biri için soruyorum bu soruyu.
sabahları eşinizle cinsellik yaşıyor musunuz yaşıyorsanız ağız kokusu vs. Sorun olmuyor mu yani etkilemiyor mu ön sevişme kısmını?
Sabahları giriş gelişmeyi atlayıp direkt sonuca bağlayan hanzo erkeklerle mi evlisiniz?

Atıyorum sabah birlikte alınan duşta yaşanan cinsel yakınlıkta herhangi bir ön sevişme geçiyor mu aranızda?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu birinin partneri hanzo da sadece benimkimi hanzo diye merakmı etmiş

Kadınlar ve erkekler cinsellikte farklı diye biliyorum. Hazırlamak gerekmiyor mu öncesinde

Sabah ilişki olur elbette ağız kokusuna gelince kokuya göre değişir banyo kısmı da bence ilişkide ön sevişme mutlaka olmalı öbür türlüsü sade yapmak içindir

Adam fantazi geliştirmiş kendince. Ama partnerini düşünmemesi çok bencilce.

Sabahları öpüşemem normalde de pek sevmiyorum ilişkinin belirli bir zamanı olmazki ne istersek ve müsaitsek olur

Sabah öpüşmem diye kesin bir kuralım yok, o an rahatsız olmuyorsam öpüşürüm.
Hafta içi uykumdan ödün vermem zor oluyor, haftasonu sabah seksi güzel olur. Teoride haftaiçi de olmaz demiyorum, ama pratikte uyuyorum

Giriş gelişme sonuç her zaman aynı şekilde ve sürede olmak zorunda değil. Kadın için sorun olmadığı sürece adam süreci ileri sarabilir bazı durumlarda.

Peki adam en ufak bir öpüşme, ön sevişme yapmadan direkt cinsel birliktelik yapıyorsa normal midir

Peki adam en ufak bir öpüşme, ön sevişme yapmadan direkt cinsel birliktelik yapıyorsa normal midir
Bunun normal olup olmadığını partnerler o anda değerlendirir.
Her ilişkinin seyri aynı olmaz, kadın rahatsız oluyorsa partnerine söylemeli. Ama olmuyorsa da "ya herkes böyle yapıyor" diye olmak zorunda değil.

Kimi insan (kadın erkek fark etmez) öpüşmeyi sevmez mesela, kimi önsevişmeyi gereksiz bulur vs vs. Kimi için önsevişme, birleşmeden bile önemlidir. Bunun bir standardı yok yani, partnerlerin kendi arasında konuşması gereken bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…