Bu birinin partneri hanzo da sadece benimkimi hanzo diye merakmı etmişbiri için soruyorum bu soruyu.
sabahları eşinizle cinsellik yaşıyor musunuz yaşıyorsanız ağız kokusu vs. Sorun olmuyor mu yani etkilemiyor mu ön sevişme kısmını?
Sabahları giriş gelişmeyi atlayıp direkt sonuca bağlayan hanzo erkeklerle mi evlisiniz?
Atıyorum sabah birlikte alınan duşta yaşanan cinsel yakınlıkta herhangi bir ön sevişme geçiyor mu aranızda?
Bu birinin partneri hanzo da sadece benimkimi hanzo diye merakmı etmiş
[/QUOTE
Aynen öylekim olduğunu söyledim aslında ama sonra sildim mühim değil zaten
Kadınlar ve erkekler cinsellikte farklı diye biliyorum. Hazırlamak gerekmiyor mu öncesindeSabah öpüşmem net ağzım kokar olay olacaksa direk olur bide ben duş almadan da yakınlasmayı sevmiyorum anca hanzo gibi ayak üstü olur ama her türlü de sıkıntı yok bence illa her seferinde uzun uzun ön sevişme olacak diye birşey yok
Kadın değilsem demekKadınlar ve erkekler cinsellikte farklı diye biliyorum. Hazırlamak gerekmiyor mu öncesinde
Peki adam en ufak bir öpüşme, ön sevişme yapmadan direkt cinsel birliktelik yapıyorsa normal midirSabah öpüşmem diye kesin bir kuralım yok, o an rahatsız olmuyorsam öpüşürüm.
Hafta içi uykumdan ödün vermem zor oluyor, haftasonu sabah seksi güzel olur. Teoride haftaiçi de olmaz demiyorum, ama pratikte uyuyorum
Giriş gelişme sonuç her zaman aynı şekilde ve sürede olmak zorunda değil. Kadın için sorun olmadığı sürece adam süreci ileri sarabilir bazı durumlarda.
Bunun normal olup olmadığını partnerler o anda değerlendirir.Peki adam en ufak bir öpüşme, ön sevişme yapmadan direkt cinsel birliktelik yapıyorsa normal midir