hanımlarrr kadın doğum dr u gökalp tokaç hakkında neler düşünüyorsunuz?

elfmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2012
445
38
118
kendısı izmir egepol hastanesındedir hamıle bayanlara kesınlıkle gıtmelerını tavsıye edıyorum =)

Son düzenleme:
benim doktorum kendisi çok ama çooooooooooookk memnunum

hamılemısın cnm dogum yaptınmı? bende gökalp hocadan cok memnunum bu ayın 22sınde kontrolum var=)buarada dogum yaptım 7.5 aylık bı oglum var

hamılemısın cnm dogum yaptınmı? bende gökalp hocadan cok memnunum bu ayın 22sınde kontrolum var=)buarada dogum yaptım 7.5 aylık bı oglum var

Allah bağışlasın canım bende 7 aylık hamileyim ayın 20 sinde kontrolüm var benimde sezeryanmı yoksa normal doğummu oldu ...

Allah bağışlasın canım bende 7 aylık hamileyim ayın 20 sinde kontrolüm var benimde sezeryanmı yoksa normal doğummu oldu ...

allah razı olsun tatlım sanada hayırlı dogumlar ınsallah.sezeryan oldu son anda ama pelvıs muayenemde normal dogum yapamayabıılırsın dedı gökalp hoca sunı sancı verebılırız dedı ama son muayenemda cak sancım vardı nst sıkıntılıydı.arada haftasonu oldugu ıcın bekleyelım dedı haftasonu burdayım demıstı.pazrtesı erkenden nst ye gırdım bbebegım hareket etmedı oda mecbur sezeryana aldı kalp atısları sıkıntıya gırmıs dedı senın nezman nasıpse dogum

Meltem nerde bu dok.

canım egepol hastanesinde üçyolda dolmusların bozyakaya döndüğü köşede solda kalıyor gökalp tokaç randevu almak cok zor zamanı ii ayarlamanı tavsıye ederım cok zaman kaybetme randevu almak ıcın.suan alsan 1.5- 2 ay sonrasına anca gıdersın bence

Bende bu ayın 31'ine randevu aldım kendisinden. Hakan beyle arasında kaldım ama inşallah memnun kalırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…