- 4 Mayıs 2019
- 90
- 137
- Konu Sahibi ezgi_44_tz
Arkadaşlar benim elbisemin üzerine boylu boyu vişne suyu döküldü daha yeni ne yapmam lazim elbisem beyaz nolurrr yardım edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rengi değişmez miÇamaşır suyuna yatır beklet
Oy kiyamam ne buyuk dertler :) dur panik olma kosla al toz olan leke cikarici kaynar suya dok ve elbiseni icine koy ustunde yazanlari takip et kac dk bekleyecek.diye cikacak korkmaRengi değişmez mi
Arkadaşlar benim elbisemin üzerine boylu boyu vişne suyu döküldü daha yeni ne yapmam lazim elbisem beyaz nolurrr yardım edin
Ya bir sürü para verdim ve yarın akşam en yakın arkadaşımın düğünün de giyecektim deneyim onu biOy kiyamam ne buyuk dertler :) dur panik olma kosla al toz olan leke cikarici kaynar suya dok ve elbiseni icine koy ustunde yazanlari takip et kac dk bekleyecek.diye cikacak korkma
Deterjanla olmadı ya kosla deniycem şimdiCamasir suyu riskli olabilir
Bulasik makinesi parlaticisi deneyebilirsin
Koltuk ve halida ise yariyor. Yipratmiyor.
Ben elde bulasik deterjani ile de citiliyorum temiz bir legende ilik deterjanli su da bekletebilirsin
Bebek leke cikaricilar ile denenebilir ama marka bilmiyorum
Kosla olabilir
Mutlaka evde ne deterjan varsa yika akit
Teşekkür ederim deniycem şimdiVanish kosla. Gecen oglumum tshirtu hep kirmizi dut lekesi oldu. Ertesi gun beklettim, butun lekeler cikmisti.
Keske baska birsey denemeden kosla deneseydinDeterjanla olmadı ya kosla deniycem şimdi
Kosla mııCamasir suyu sarartir ve de yirtar sen beni dinle baska seyler denersen iz kalir ikinci kez de cikaramazsin a101 de falan uygun fiyatla bulursjn kucuk bi kutu al
Gitmez miiKeske baska birsey denemeden kosla deneseydin
Evet toz kosla daha keskin leke cikaricidir sivisi cok biseye yaramadi bende kaynar suya basicaksin legen vb biseydeKosla mıı
TamamdırEvet toz kosla daha keskin leke cikaricidir sivisi cok biseye yaramadi bende kaynar suya basicaksin legen vb biseyde
Sıkma canini kuzum gider ins o an panikle denedin biseyler anliyorum ama daima aklina leke dendimi kosla gelsinGitmez mii
Tamam ablaSıkma canini kuzum gider ins o an panikle denedin biseyler anliyorum ama daima aklina leke dendimi kosla gelsin