• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar??

cmelek95

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2017
22
0
1
29
yumurtalama çatlama olayı başıma ilk kez geliyor. Daha önce böyle 5 ayda bir affedersiniz peçete ile silince bir kere kan gelirdi ama önemsemezdim annem mevsimsel değişikliklerden derdi.

Bu sefer 3 gün sürdü. Acaba başına gelen var mı beni rahatlatabilir mi? Yumurtalama günüm geçen cuma idi. Geçen hafta çarşamba perşembe ve cuma akşamı pembe akıntı geldi. Hafif karnım ağrıdığında oluyordu. Yani yumurtalam günümden 2 gün önce başladı ve 3 gün sürdü. Sonra haftasonu bir şey yoktu bir akıntı bile. 2 gün geçti yine bir baya kanlı akıntı geldi kucuk pıhtılı. Bu olay pazartesi oluyor. Bugun cuma ve salıdan beri hiç akıntım olmadı.

Normal mi? Endişe ettim.

Bir de sürtünme yoluyla ilişkim olmustu bu akıntım başlamadan 2 gün önce yani geçen hafta pazartesi, sonra çarşambada akıntı başlamıştı. Hamile olamam dimi? Genel de yerleşme kanaması 10 gün sonra yazıyor internette. Zaten benim de yumurtalıklarım catladı. Bilemedim. Başına gelen varsa yardımcı olur mu?

Bence bi dr a görünmelisiniz mesela bende hiç öyle bir şey olmadı normal olduğunu da sanmıyorum çünkü evli bile değilsiniz sanırım geciktirmeden dr a görünün

Bence bi dr a görünmelisiniz mesela bende hiç öyle bir şey olmadı normal olduğunu da sanmıyorum çünkü evli bile değilsiniz sanırım geciktirmeden dr a görünün
Siz görmemiş olabilirsiniz ama bir çok insan da bu oluyor. Yani yumurtalama çatlaması normal olağan bir şey. Ben sadece uzunluğu ile alakalı terredütüm olmuştu

Evli degilken ne yumurta çatlaması ne de yerleşme kanaması denilen şeyi duymuştum yeni nesil fena geliyor allah sonumuzu hayır etsin.
Catlarken kanar bence endişe etme bacım sen

Evli degilken ne yumurta çatlaması ne de yerleşme kanaması denilen şeyi duymuştum yeni nesil fena geliyor allah sonumuzu hayır etsin.
Catlarken kanar bence endişe etme bacım sen
Malum internet sayesinde her şeyi öğreniyoruz. Sizin de 2-3 ayda bir böyle kanamanız olsaydı siz de açıp okusaydınkz öğrenirdiniz o zaman bence bünyeden bünyeye değişiyor. Ben de son 1 hafta da öğrendim yani

Malum internet sayesinde her şeyi öğreniyoruz. Sizin de 2-3 ayda bir böyle kanamanız olsaydı siz de açıp okusaydınkz öğrenirdiniz o zaman bence bünyeden bünyeye değişiyor. Ben de son 1 hafta da öğrendim yani
Jinekolog a göründünüz mü kesin catlama mı yani.
Bendede lekelenme oldu evlendıkten sonra polikistik over oldugumu ögrendim yani çatlama aklıma gelmemişti kistlerim kanıyormuş siz yinede görünün derim

Siz görmemiş olabilirsiniz ama bir çok insan da bu oluyor. Yani yumurtalama çatlaması normal olağan bir şey. Ben sadece uzunluğu ile alakalı terredütüm olmuştu
Bu kadar sert bir şekilde ifade etmenize gerek yok ben kendimde olamdığını ifade ettim sadece ve size en iyi şeyin dr a görünmek olduğunu söyledim herkeste olabilir ama herkesteki nedenle sizinki aynı olmayabilir aradaki farkı anlamak gerek bence

Bu ayda bir sknti var canım aynı şeyi nende nisanlkmla yaşadım bak bugün nikâhım var adet oldum 12 gün adetim gecikti bu ayda gece n ay da 13 gün gecikmişti kafayı yedim doktora gittim herşey negatif dendi bütün arkadaşlarım bu ay ya iki kere oldu yada hiç olmadi ben gibi ben mayıs ayının adetini bugün oldum sen düşün

Back