- 30 Aralık 2021
- 39
- 8
- Konu Sahibi milena6034
kısa geçeceğim yaklaşık 7-8 aydır semtimde benimle sürekli denk düşen karşı karşıya gelince gözlerini ayırmadan hayranlıkla bakan araba ile takip eden bir adam var ve araştırmam sonucu baya bi büyük iş yerlerinin olduğunu öğrendim bir dükkanları da burada onuda öğrenince oradan geçmeye başladım o öyle bakınca bende hoşlanmaya başladım çok karizma be birazda çapkın biri belli ki ordan geçmeyi iki haftadır kestim bugun geçtim bugun gördü sadece baktı arkamdan bende ellimi daha çok durursun konuşmadan manasında elimi alttan döndürdüm yani konuşmamasının nedeni fazla gururlu olması mı anlamadıma normalde insanlar benimle konuşamaz erkekler , çok süslü ve dikkat çekici olduğumu söylerler ego anlamayın lütfen ama öyle beyaz tenli ve kızılım herneyse yarın düğüne gider gibi giyinip elimde bir gülle oradan geçsem psikolojik olarak bilincine girebilir miyim yani ne oldu nereye gitti imajı çizmek istiyorum kafasında sizce napmalıyım ilk adımı ben atamam ve bu kişi sapık değil öyle olsa hissederdim buna göre yorum yapın lütfen