Hanimlar yardimmmmm

Leylamaria

Cesareti olmayanın hep bir bahanesi vardır.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2019
204
303
18
35
YUMURTA TEMBELLIGI VE PKOS AYNI ŞEY MI.?

Zaten pko olduğun için yumurtaların tembel oluyor canım

Zaten pko olduğun için yumurtaların tembel oluyor canım
cvp için çok tşkler ben 30 günde bir adet oluyorum yumurta takibi yaptık adetin 18 günü yumurtam 12 mm dahada büyümüyor sizce durumum çokmu kötü ama adetlerim duzenlidir

Adetlerin düzenliyse korkma canım doktor ilaç ve vitamin takviyesi yapar durumun kötü değil
çocuk sahibi olmayı çok istiyorum bu msj okuyan benim için dua etsin bende sizler için ederim Allah isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin Amin

cvp için çok tşkler ben 30 günde bir adet oluyorum yumurta takibi yaptık adetin 18 günü yumurtam 12 mm dahada büyümüyor sizce durumum çokmu kötü ama adetlerim duzenlidir
Canım bnmde öyleydi yumurta oluşup küçük kalıyordu klomen ve gonal f ile yumurtalarım büyüyordu .ama suan hamileyim.o yüzden hiç kafana takma sadece doktor desteği al

Bende de aynı sorun var adetlerim düzenli diye inanamıyordum bi türlü pko olduğuna. 1 yıldır olmadı bizim, takviyesiz zor sanırım yumurtaların büyüyüp gelişmesi. Tabi kendiliğinden hamile kalanlar da var ama süreç uzayabiliyo canım

Canım bnmde öyleydi yumurta oluşup küçük kalıyordu klomen ve gonal f ile yumurtalarım büyüyordu .ama suan hamileyim.o yüzden hiç kafana takma sadece doktor desteği al
Çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben klomende kullandım iki yumurtam oluştu biri 14 diğeri 18 mm buyudu doktor catlatma ignesine gerek yok catlar dedi ama gebelik olmadı

Çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben klomende kullandım iki yumurtam oluştu biri 14 diğeri 18 mm buyudu doktor catlatma ignesine gerek yok catlar dedi ama gebelik olmadı
Çok teşekkür ederim canım rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin.bn üç ay klomen kullandım yumurtam oluşup büyüyo çatlıyor ama olmadı gebelik malesef ve klomen herkeste aynı sonucu vermiyor ne yazık ki

O kadarını ben bilemem ki ama ben adet düzensizliği şikayetiyle gidip pko olduğumu öğrendim

Amin inşallah herşeyin hayırlısı canım insaniz işte sabirsiziz hemen herşey olsun istiyoruz Allah herşeyin hayırlısını en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin malesef çevreninde baskısı var biraz olmayınca insanı eksik görüyorlar oysa verende alanda Allahtır kimsenin marifeti degilki

O kadarını ben bilemem ki ama ben adet düzensizliği şikayetiyle gidip pko olduğumu öğrendim
benim adetlerim düzenli ama killanma var
Fazla kilomda vardı 4 aydır Glucophage 850 mg kullanıyorum fazla kiloda gitti eşim şehir dışında çalıştığı için doktor uzak gidemiyorum şuan yumurtalarımın durumunu bilmiyorum

Fazla kilomda vardı 4 aydır Glucophage 850 mg kullanıyorum fazla kiloda gitti eşim şehir dışında çalıştığı için doktor uzak gidemiyorum şuan yumurtalarımın durumunu bilmiyorum

Canım çörek otu bal tarçın kurunu kullanmani öneririm inanılmaz etkili . Kendin yap ve her gün aç karnina ye canım. Inşallah en yakın zamanda mutlu haberini bizimle paylasirsin

Zaten yumurtalarınızda bir sıkıntı olsa adetiniz geçmez miydi sürekli. Benim de 8 günle başlamıştı 10 gün 12 gün en son 25 gün bile gecikti o şikayetle gittim tembellik var demişti doktor. Her zaman düzenli adet oluyorsanız sorun yoktur bence

Canım çörek otu bal tarçın kurunu kullanmani öneririm inanılmaz etkili . Kendin yap ve her gün aç karnina ye canım. Inşallah en yakın zamanda mutlu haberini bizimle paylasirsin
Inşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız bir birimiz için dua edelim en çok ettiğim dua bu Allahım beni senden başkasına muhtaç etme Allah kimseyi doktorlara gidecek kadar zorda bırakmasın bi gerçek varki doktorlar tedaviler ilaçlar bunlar bedava olmuyor herkesinde tedaviye gücü olmayabiliyor

inşallah dediğin gibidir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…