Hyr hyr yanlş anlattım sanırım.Neye yardim bizmi orelim
Elin değmişken bende isterim:)Neye yardim bizmi orelim
Eskiden 1 damacana,bir yataktan başka esyamı vardı ki,insanlar eşyasını süslüyormuş işte:)Klozet takımı örmek nereden aklınıza geldi?
Alakasız olacak ama su damacanasını gelin gibi gibi allayıp pullamak kimin aklına geldi hep bunları merak eder dururdum uzun zamandır bir bilen varsa beni aydınlatsın:))
Konuya yorumum:Resmin boyutunu küçültüp de dene.
Vallahi internette görmüştüm. Basit olduğundan örmek istedim :) 20liraya alabileceğim bişeyi 35 liraya mal ederek hem kazıklanmış hemde gözlerimi yordum ama becerebildim diye sevindim :) accık bilgisizimdirde örgü mörgüde :)Klozet takımı örmek nereden aklınıza geldi?
Alakasız olacak ama su damacanasını gelin gibi gibi allayıp pullamak kimin aklına geldi hep bunları merak eder dururdum, bir bilen varsa beni aydınlatsın:))
Ay şimdiki damacanaları mı,gerçek mi,birden şeyedemedimKlozet takımı örmek nereden aklınıza geldi?
Alakasız olacak ama su damacanasını gelin gibi gibi allayıp pullamak kimin aklına geldi hep bunları merak eder dururdum, bir bilen varsa beni aydınlatsın:))
Ben yapmaya kalkısmam ama,görmüştüm,bazıları güzel oluyor gerçekten.Vallahi internette görmüştüm. Basit olduğundan örmek istedim :) 20liraya alabileceğim bişeyi 35 liraya mal ederek hem kazıklanmış hemde gözlerimi yordum ama becerebildim diye sevindim :) accık bilgisizimdirde örgü mörgüde :)
Oda biseymi klimaya oren var
Keske foto ekleseydiniz merak ettim nasil olmus
Eklemek istiyorum ama resim boyutunu nasıl küçültcem yaOda biseymi klimaya oren var
Keske foto ekleseydiniz merak ettim nasil olmus
Fotoğrafın boyutunu küçülmeyi dene. Öyle yükleyebilirsin.Vallahi internette görmüştüm. Basit olduğundan örmek istedim :) 20liraya alabileceğim bişeyi 35 liraya mal ederek hem kazıklanmış hemde gözlerimi yordum ama becerebildim diye sevindim :) accık bilgisizimdirde örgü mörgüde :)
Kırpmak mı yani kırpcam mıFotoğrafın boyutunu küçülmeyi dene. Öyle yükleyebilirsin.
:))
Bunlar en komiklerinden )) kimin aklına geldi kiAy şimdiki damacanaları mı,gerçek mi,birden şeyedemedim
Yaaaa dalga geçmeeeee
Kırpmayı dene olmazsa internette foto boyutu küçültme programları var onları kullan. Google'dan ara foto boyutu küçültme yaz oradan olur.Kırpmak mı yani kırpcam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?