• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar yardım

gh3451

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2016
59
40
8
Adetim 9 gün gecikti. Bugüne kadar ilk kez gecikiyo.Kisiklarimda adet olacakmisim gibi ağrı hissediyorum bazen. İnternette gordugum limon karbonat testi yaptım negatif çıktı. İstahim aşırı arrtti ve sürekli uyuyorum. Kan testi yaptırmayı dusunuyorum sizce ne kadar daha beklemeliyim.. tecrubelerinize muhtacimmm:(

Adetim 9 gün gecikti. Bugüne kadar ilk kez gecikiyo.Kisiklarimda adet olacakmisim gibi ağrı hissediyorum bazen. İnternette gordugum limon karbonat testi yaptım negatif çıktı. İstahim aşırı arrtti ve sürekli uyuyorum. Kan testi yaptırmayı dusunuyorum sizce ne kadar daha beklemeliyim.. tecrubelerinize muhtacimmm:KK43:
Hemen yaptırabilirsin canım. Beklemene gerek yok

karbonat testi yapana kadar 3-4tl ye bir test alıp yapsaydın keşke 9 gun az bir zaman değil testler artık 4-5 gün kala bile gebelik varsa gösteriyor. Beklemene gerek yok.

karbonat testi yapana kadar 3-4tl ye bir test alıp yapsaydın keşke 9 gun az bir zaman değil testler artık 4-5 gün kala bile gebelik varsa gösteriyor. Beklemene gerek yok.
Dimi doğru söylüyorsun aslında. :) Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canim

Peki bu limon karbonat bilmem ne testleri kesin sonuç veriyor mu hiç duydun mu canım. Şimdi ordanda negatif alıp uzulmek istemiyorum açıkçası
Duydum ama doğruluk payı ne kadar bilemiyorumm. 9gun geçmiş varsa çıkar

Back