hayır doktoruna güvenmelisin, bende de olur adetle atılır çoğu zaman basit kistler.Çok kötü şeyler çıktı sonra başka doktora gittik o da basit kist herkadinda olabilicek kist yumurtlamayla gider dedi sizce tehlikeli midir
İnternet te 5 cm kist için ameliyat gerekiyor yazıyor du da en son gittiğim doktor basit kist hap bile gerek yok dedi hamile kalsam sorun olurmu bilginiz varmıhayır doktoruna güvenmelisin, bende de olur adetle atılır çoğu zaman basit kistler.
yok canım sorun olmaz kist olup gebe kalan var nir sonraki döngünde atılır sorun etme. benim de hep sağ overimde vardır benle yaşar bazen atılmaz bazen atılır tekrarlar. doğum kontrol gapları var küçülten ama çocuk istiyosan kullnamazsın zaten.İnternet te 5 cm kist için ameliyat gerekiyor yazıyor du da en son gittiğim doktor basit kist hap bile gerek yok dedi hamile kalsam sorun olurmu bilginiz varmı
Peki kistin atılması için adet mi gerekiyor bir onceki doktorum tam yumurtlayamamissin ondan oluşmuş olabilir demiştiyok canım sorun olmaz kist olup gebe kalan var nir sonraki döngünde atılır sorun etme. benim de hep sağ overimde vardır benle yaşar bazen atılmaz bazen atılır tekrarlar. doğum kontrol gapları var küçülten ama çocuk istiyosan kullnamazsın zaten.
Canım benimde bu ay sağ kasığımda çok şiddetli bi ağrı vardı yürürken bile zorlanıyordum o derece bi ağrıydı ben yumurtlamadan kaynaklı olduğunu düşünmüştüm ama beni zorlayınca doktoruma gittim bende de 3 cmlik bi kist olduğunu söyledi o ağrı yapıyormuş hamile kalmak istediğimi bildiği içinde doğum kontrol hapı vermek istemedi adetle atılır dedi adetten sonra tekrar bi kontrole gitcem atılıp atılmadığına bakcak. Sende adetten sonra gidip tekrar bi muayene ol bence. Sanırım bu kistler yumurtanın büyüyüp çatlayamamasından oluyomuşİnternet te 5 cm kist için ameliyat gerekiyor yazıyor du da en son gittiğim doktor basit kist hap bile gerek yok dedi hamile kalsam sorun olurmu bilginiz varmı
Canım bende 8 kasimda kürtaj olmustum hem kist hem idrar enfeksiyon u çıktı o da yapabilirmis kaşık ağrısı. Dün adet oldum ama gitmicem hastaneye ve bu adetimden sonra baslicaz bakalım çocuk için inşallahCanım benimde bu ay sağ kasığımda çok şiddetli bi ağrı vardı yürürken bile zorlanıyordum o derece bi ağrıydı ben yumurtlamadan kaynaklı olduğunu düşünmüştüm ama beni zorlayınca doktoruma gittim bende de 3 cmlik bi kist olduğunu söyledi o ağrı yapıyormuş hamile kalmak istediğimi bildiği içinde doğum kontrol hapı vermek istemedi adetle atılır dedi adetten sonra tekrar bi kontrole gitcem atılıp atılmadığına bakcak. Sende adetten sonra gidip tekrar bi muayene ol bence. Sanırım bu kistler yumurtanın büyüyüp çatlayamamasından oluyomuş
Birde bana basit kist tam yumurtlayamamissin hapa gerek yok hamile kalsan da sıkıntı olmaz dediCanım benimde bu ay sağ kasığımda çok şiddetli bi ağrı vardı yürürken bile zorlanıyordum o derece bi ağrıydı ben yumurtlamadan kaynaklı olduğunu düşünmüştüm ama beni zorlayınca doktoruma gittim bende de 3 cmlik bi kist olduğunu söyledi o ağrı yapıyormuş hamile kalmak istediğimi bildiği içinde doğum kontrol hapı vermek istemedi adetle atılır dedi adetten sonra tekrar bi kontrole gitcem atılıp atılmadığına bakcak. Sende adetten sonra gidip tekrar bi muayene ol bence. Sanırım bu kistler yumurtanın büyüyüp çatlayamamasından oluyomuş
Ewt canım bende hamile kalabilir miyim diye sordum 6 cm kisti olup hamile kalan çok hastam var dedi. Normal herhalde. Benim bata 2 gün kaldı zaten başlayıp bittikten sonra tekrar bi kontrole gitcem sizde adetiniz bittikten sonra bi muayene olunBirde bana basit kist tam yumurtlayamamissin hapa gerek yok hamile kalsan da sıkıntı olmaz dedi
4 cm kistim vardi bir sonraki muayenede yok olmustu. Korkmayın.Birde bana basit kist tam yumurtlayamamissin hapa gerek yok hamile kalsan da sıkıntı olmaz dedi
Ben çikolata kisti diye korktum ama doktor her kadının başına gelebilecek bişey bir ay kaybolur bir ay başlar korkma dedi4 cm kistim vardi bir sonraki muayenede yok olmustu. Korkmayın.
Heeerrr kadinda var. Bir ay olur diger aylarda gider. Korkma bu kadar. Doktora guven bilime guven.Ben çikolata kisti diye korktum ama doktor her kadının başına gelebilecek bişey bir ay kaybolur bir ay başlar korkma dedi
Canım merhaba ben 2 sefer klomen kullandım ve bu ay yumurta takibi yapıldığında pco dedi dr. Sanırım klomen kist oluşturmuş. Daha önce bende yoktu. Bu nasıl geçer . Yumurta büyümedi bu ay. Klomen gün de 1 aldım.sizinde boyle kist oldu?Doktorun ne derse ona guven bencebende de pcos vardi. Yani yumurtaliklarim kist ambari gibi birsuru dolu dolu vardi usg de gosterdi ben o kistler yuzunden uc ayda bir zor adet oluyordum ama doktoeum onemi yok gebeligi de etkilemez sadece kafana takma cok dedi ben de dedigi gbi yaptm. Cok sukur hamile de kaldim sagligim da yerinde eger icin rahat edecekse bir iki doktora daha gorun ama dediklerine inanmalisin sonucta tetkik sonuci bunu soyluyorlar
Evet canm klomen kist olusturuyor malesef. Ben de klomeni gunde iki defa 5 gun kullandim. Ama benm kistlerim dogustandi yani benm hastaligim pco degil pcos gecici degil yani malesefCanım merhaba ben 2 sefer klomen kullandım ve bu ay yumurta takibi yapıldığında pco dedi dr. Sanırım klomen kist oluşturmuş. Daha önce bende yoktu. Bu nasıl geçer . Yumurta büyümedi bu ay. Klomen gün de 1 aldım.sizinde boyle kist oldu?
Bu durum da olan var mı ? Tecrübeleriniz nedir
Teşekkür ederim canım ama ben özel dr gidemiyorum . Bu yüzden dr lar bize tam bur açıklama yapmıyor. Buralarda yarim yamalak duyduklarimla durumum hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum. Buda tabi ne kadar sağlıklı bir bilgi olurEvet canm klomen kist olusturuyor malesef. Ben de klomeni gunde iki defa 5 gun kullandim. Ama benm kistlerim dogustandi yani benm hastaligim pco degil pcos gecici degil yani malesefsenin doktorun gerektigi gbi tedavi uygulayip o kistlerin sökülp atilmasini saglar merak etme iyi bir doktora gorun derim
Bu alanda egitim gormemis kisilerden ogrendigin bilgiler seni yaniltabilir canim. Tecrubelerini duymak tabi ki iyi bir fikir ama tedavin icin muhakkak doktor yonlendirmeli seni. Devlet hastanelerinde de iyi doktorlar var istersen arastir hangi ildeysen ona gore git. Sana tane tane tum problemi olacaklari anlatmasa da en azindan tedavini uygulayip kistlerden kurtulmani saglar. Merak etme ilacla olustuysa erkenden tedavi gor sökülr gider insallahTeşekkür ederim canım ama ben özel dr gidemiyorum . Bu yüzden dr lar bize tam bur açıklama yapmıyor. Buralarda yarim yamalak duyduklarimla durumum hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum. Buda tabi ne kadar sağlıklı bir bilgi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?