meraba hanımlar bebeğim çok güzel besleniyordu ama şimdi 15 gündür elimde kaşık ve mama kasesini gördüğü zaman övüyor neden acaba hiçbişey yemez oldu geçen hafta hastanede yattı kusma ve ishalden 5 gün boyunca sürekli kustu amip olmuş bir arkadaşımızdan bulaştı sadece serumla beslendi çok kilo kaybetti ve güçsüzleşti şimdide yemek istemiyor yani alışkanlık yapmış gibi kusmaları kesildi ama yememek için övüyor zorlasam kusuyor ne yapmalıyım kendini toparlayamadı yardım edin lütfen şuan 9 aylıkbenneyaptımki
canım merak etme tiksinmiş anladıgım kadarıyla..benimde 2 haftaönce kızımda kusma başlamiıti ama bir günde düzeldi kendiliginde,,sonra bendede aynı sprun başladı mamayı görünce hemen öğürüyordu..şimdi yavaş yavaş düzelmeye başladı..seninkide büyük ihtimalle yavaş yavaş düzelir canim..sen ısrarcı olma nekadar ısrar edersen onlar okadar inatlaşıyor ben bunu anladım..bu arada çok geçmiş olsun canim çocuk hastalıkları gerçektende zor
teşekkür ederim canım sen düzelmesi için bişeyler yaptınmı birde benim bebeğim 9 ayını doldurdu hala koltuk kenarlarından tutup ayakta durmuyor normalmi acaba ben tutarsam duruyor burakınca korkuyor bazıları bizimki tutarak geziyor diyorlar
Hayatım alıŞkanlık halıne gelmıŞ ıŞte daha ne olsun benım kızımda 14 aylık 9. Aydan ıtıbaren bır kustu bır kustu sorma artık psıkolojım bozulmuŞtu ku8stu elbıselerını dırek ÇÖpe atar olmuŞtum halımı geÇen gÜn deĞıŞtırdım neysekı artık kusmuyor . Bu arada benım kızım dıŞ ÇıkardıĞı ıÇın kusuyordu senın bebĞınde dıŞ Çıkartıyo olabılır tatalım, ama Şunu unutma bu geÇıcı bır dÖnem emın ol geÇecektır,geÇmıŞ olsun
canım bu kadar ufak tefek şeyleri kafana takma her bebğin karakteri farklıdır tabiki yürüme zamanıda.o daha çüçücük annesi bak bir ay sonra nasıl kendisi tay tay durucak hele bi,de 2 yada 3 ay sonra yürüsün canını okucak bu günler aklına bile gelmicek.