- 18 Kasım 2020
- 188
- 109
- 18
- 27
- Konu Sahibi YENIGELIN3516
-
Diş hastanesi kapali suanda, özele gidecek durumumda yok. Malesef gidemiyormBi dişçi ye gidin bence
Yakın eczaneden apranax plus alın. İşe yarayacaktır.Diş hastanesi kapali suanda, özele gidecek durumumda yok. Malesef gidemiyorm
Neckullanirsan kullan hiç birşey seni rahstlatamaz ins tez zamanda dişini çekersinDün geceden bu yana Dişim çok ağrıyor Geceden sabaha kadar uyuyamadım uykusuzum ağrım çok fazla var sabah hastaneye gittim ağrı kesici Vuruldum ama hala geçmedi Ne olur diş ağrısına iyi gelen bildiğiniz bir ilaç varsa lütfen söyleyin canım çok yanıyor Bugün Bari biraz rahat uyku uyumak istiyorum çok kötü durumdayım
Birde bir tane krem var anestol pomad biz onu yanıklar için almıştık dediğim gibi dişin delik ise içine krem köy pamuk ilustune köy o bile orayı uyuşturur birşey yeme agrini kısa süreliğine durdurur adı anestol pomad foto koydum çok iyi geldi oda banaDün geceden bu yana Dişim çok ağrıyor Geceden sabaha kadar uyuyamadım uykusuzum ağrım çok fazla var sabah hastaneye gittim ağrı kesici Vuruldum ama hala geçmedi Ne olur diş ağrısına iyi gelen bildiğiniz bir ilaç varsa lütfen söyleyin canım çok yanıyor Bugün Bari biraz rahat uyku uyumak istiyorum çok kötü durumdayım
O varda ise yaramiyo kiBirde bir tane krem var anestol pomad biz onu yanıklar için almıştık dediğim gibi dişin delik ise içine krem köy pamuk ilustune köy o bile orayı uyuşturur birşey yeme agrini kısa süreliğine durdurur adı anestol pomad foto koydum çok iyi geldi oda bana
Agiz icine anestol pomadi nasil onerirsiniz? Hem de curuk disin icine diyorsunuz, cahillikte nirvana resmenBirde bir tane krem var anestol pomad biz onu yanıklar için almıştık dediğim gibi dişin delik ise içine krem köy pamuk ilustune köy o bile orayı uyuşturur birşey yeme agrini kısa süreliğine durdurur adı anestol pomad foto koydum çok iyi geldi oda bana
E ne yspiAgiz icine anestol pomadi nasil onerirsiniz? Hem de curuk disin icine diyorsunuz, cahillikte nirvana resmen
Agiz icine anestol pomadi nasil onerirsiniz? Hem de curuk disin icine diyorsunuz, cahillikte nirvana resmenbacim
Agiz icine anestol pomadi nasil onerirsiniz? Hem de curuk disin icine diyorsunuz, cahillikte nirvana resmene
E ne yapalım bacım bu ağrıyla kafa böle yani cahillik mahillik değil tamam zararlıdır ama sonuçta bu ilacı doktor ağzımdaki aftlar yaralar içinde önermiştiAgiz icine anestol pomadi nasil onerirsiniz? Hem de curuk disin icine diyorsunuz, cahillikte nirvana resmen
Bende kısa da olsa yarıyor du ins tez zamanda doktora gidersiniz kurtulursunuz apranax da iyiO varda ise yaramiyo ki
Randevu acilmis dis hastanesine aldm hemen. Allah sesimi duydu. Cuma gidiyorm doktoraBende kısa da olsa yarıyor du ins tez zamanda doktora gidersiniz kurtulursunuz apranax da iyi
ŞükürRandevu acilmis dis hastanesine aldm hemen. Allah sesimi duydu. Cuma gidiyorm doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?