hanımlar tv ünitem, kitaplığım,aynalarım,lambalarım geldi :)

hayırlı olsun herşey çok güzel görünüyor, özellikle mutfakla odayı o kitaplıkla ayırman çok hoş bir fikir görsel olarak da çok güzel
ben bir de lambalara bayıldım. antrem için uzuuuuunnnn zamandır llamba arıyorum ama istediğim gibi bişi bulamamıştım, en baştan 2. özellikle de 3. lambayı nerden aldınız?

hayırlı olsun herşey çok güzel görünüyor, özellikle mutfakla odayı o kitaplıkla ayırman çok hoş bir fikir görsel olarak da çok güzel
ben bir de lambalara bayıldım. antrem için uzuuuuunnnn zamandır llamba arıyorum ama istediğim gibi bişi bulamamıştım, en baştan 2. özellikle de 3. lambayı nerden aldınız?

beğenmene sevindim tatlım
daha önce de bi arkadaş sormuştu izmir karabağlarda desen avizeden aldım avizelerimi 3. çocuk odası 2. mutfak için benim hol içinde çatlak yumurta modelini aldım oda çok hoş bişey ama onu başka bir konumda eklemiştim

canım daha yeni gördüm...herşeyin çok güzel olmuş özellikle kitaplık bölümüne bende bayıldım,avizelerin de çok hoş ne çok sade ne de fazla abartılı evinde mutluluk saçması dilegiğle...:nazar:

canım daha yeni gördüm...herşeyin çok güzel olmuş özellikle kitaplık bölümüne bende bayıldım,avizelerin de çok hoş ne çok sade ne de fazla abartılı evinde mutluluk saçması dilegiğle...:nazar:

ayyy canım yaaa valla çok sevinşyorum böyle yapıcı içten yorumlara daha iisi sizlerin olur inş

canım ben izmirde yaşıyorum karabğlar die bi yer var burda desen avize die bi yer var ve şuan %50 indirim var :)ben aynalı yuvarlak lambayı mutfağa aldım sen nasıl bişey istiyorsun.

ben 3.resimdekini sevdim mutfağım için.bir bakarmısın benim evin resimlerine sence güzel olurmu.bide bu avizeleri aldığın yerden online satışları varmı acaba

Tatlım kitaplık gerçekten güzelmişevin 1+1mi buarada

Hepsi çok şık gerçekten.güle güle kullan.avizelerin işği nasıl etrafa kapalı ya işiği kesiyormu acaba ,nisanın 9 unda izmire gelme şansım var tam olarak nerede şu indirimdeki mağaza .tekrar güle güle can sağlığıyla oturun :nazar:

kitaplık avizeler ve aynaları beğendim canım hayırlı olsun bende hazırlıklardayım ve heycanlıyım:52::52:

canım evine bayıldım ne kadar ferah rahatlatıcı. amerikan mutfak sistemine bayılıyorum vallahi çok harika duruyor güle güle ağız tadıyla oturursun inşallah canım

Son düzenleme:
hepsi çok güzel canım güle güle otur içinde .kitaplığın ve kelebekli beyaz lambana bayıldım ayrıca mutfağınıda görmüş oldum rengi çok güzel mutlu mutlu aşkla kullan hepsini:nazar:

Tatlım kitaplık gerçekten güzelmişevin 1+1mi buarada

yok canım değil de kırk yılda bir kullanılcak salon yapmak istemedim onun yerine çocuklarıma kocamannn bir oda ayırdım kitaplığım olay oldu bu arada nişanlıma okutmak lazım bu yorumları :)

beğenmene sevindim tatlım
daha önce de bi arkadaş sormuştu izmir karabağlarda desen avizeden aldım avizelerimi 3. çocuk odası 2. mutfak için benim hol içinde çatlak yumurta modelini aldım oda çok hoş bişey ama onu başka bir konumda eklemiştim

ben sizin adınıza bakmamışım , baksaydım az çok tahmin ederdim
malesef izmirde değilim istanbuldayım . benim kötü bir huyum var, kafamdaki gibi bişey olmazsa almam. 4 aydır antremde bildiğiniz eski sarı ampuller var, avize bualamdım diye antreye böyle bişey aramıştım. arıyorum ama olup olmadığını bilmeden :52:
sizinkileri görünce eşime gösterdim direk ahanda ben böyle bişey istiyodum diye
satıcı soruyor nasıl bişey bakıyorsnuz hanımefendi
benden aldığı cevap bilmiyorum, aklımdaki gibi bişey görünce işte bu diyeceğim bişey
adamdaki cevap:37::37::37::37::37:

Hepsi çok şık gerçekten.güle güle kullan.avizelerin işği nasıl etrafa kapalı ya işiği kesiyormu acaba ,nisanın 9 unda izmire gelme şansım var tam olarak nerede şu indirimdeki mağaza .tekrar güle güle can sağlığıyla oturun :nazar:

valla avizeleri için bende aynı şeyi düşündüm ama avizeci odaların boyutlkarını sordu satarken bizar vatı yüksek bi lamba takarsak sorun olmazmış izmir de karabağlar var kime sorsan bulabilirsin orayı desen avize çok iş yapan bir benzinlik var hemen onun yanında ii dileklerin içinde çok sağol bu arada ......

hanımlar :( mutfak masasının üstüne aldığım üçlü sarkıt avizem monte edildi ama bağlantı yeri kabak gibi ortada kaldı görünüyo kablolar napcam ben:( :43:

Back
X