Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun herşey çok güzel görünüyor, özellikle mutfakla odayı o kitaplıkla ayırman çok hoş bir fikir görsel olarak da çok güzel
ben bir de lambalara bayıldım. antrem için uzuuuuunnnn zamandır llamba arıyorum ama istediğim gibi bişi bulamamıştım, en baştan 2. özellikle de 3. lambayı nerden aldınız?
canım daha yeni gördüm...herşeyin çok güzel olmuş özellikle kitaplık bölümüne bende bayıldım,avizelerin de çok hoş ne çok sade ne de fazla abartılı evinde mutluluk saçması dilegiğle...![]()
canım ben izmirde yaşıyorum karabğlar die bi yer var burda desen avize die bi yer var ve şuan %50 indirim var :)ben aynalı yuvarlak lambayı mutfağa aldım sen nasıl bişey istiyorsun.
Tatlım kitaplık gerçekten güzelmişevin 1+1mi buarada
beğenmene sevindim tatlım
daha önce de bi arkadaş sormuştu izmir karabağlarda desen avizeden aldım avizelerimi 3. çocuk odası 2. mutfak için benim hol içinde çatlak yumurta modelini aldım oda çok hoş bişey ama onu başka bir konumda eklemiştim
Hepsi çok şık gerçekten.güle güle kullan.avizelerin işği nasıl etrafa kapalı ya işiği kesiyormu acaba ,nisanın 9 unda izmire gelme şansım var tam olarak nerede şu indirimdeki mağaza .tekrar güle güle can sağlığıyla oturun![]()
kitaplık avizeler ve aynaları beğendim canım hayırlı olsun bende hazırlıklardayım ve heycanlıyım![]()
hepsi çok zevkli evin yerleşmiş halini de görürüz inşallah