Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gercek demi yaa inanamiyorumPozitif bu.Hayırlı olsun inşallah. Sağlıcakla ilerlesin.
Amin. ❤ Tabiiki çıkar. Yumurtlamadan sonra 12.günde çıkıyor testlerde.Gercek demi yaa inanamiyorumdemek adet tarihinden oncede cikabiliyormus
tsk ederim darisi sizlere insallah
![]()
Maalesef göremedim çizgi.Arkadaşlar adetime daha 6 gün varken sol kasigimda çok ağrı oluyor yürürken bile adın atarken batıyor ilaç içmeden test yapayım dedim sizlerde bakar misinz
Ben çok hafif görür gibi oldum ilaç kullanayım mi bilemedim sizlere sorayım dedimMaalesef göremedim çizgi.
Var tabii ki hayırlı olsunKizlar reglime 4 gün var dünden beri goguslerimde hassasiyetlik mevcut bide adet olacakmisim gbi kramplarim var. Bugun bi test yapayim dedim hemen 2. Cizgi cikti ve dahada belirgin oldu. Varmi sizce fotoya bakarmisiniz ??Eki Görüntüle 2964457
Hafif var gibi ama çizgi kaymış gibi. Yarın sabah ilk idrar ile tekrarlayınBen çok hafif görür gibi oldum ilaç kullanayım mi bilemedim sizlere sorayım dedim
Yarın tekrarlayın isterseniz.Ben çok hafif görür gibi oldum ilaç kullanayım mi bilemedim sizlere sorayım dedim
Yaaa insalah dogrudur pazartesi doktora gidecem adet gununu beklemeye gerek yok sanirim demiVar tabii ki hayırlı olsun![]()
İlac kullanmayın değil mi yarın değil de pazartesi tekrarlayaym ben testi adete de 3 gün kalmış olurHafif var gibi ama çizgi kaymış gibi. Yarın sabah ilk idrar ile tekrarlayın
Pazartesi tekrarlayacagim inşallahYarın tekrarlayın isterseniz.
Pazartesi kan verin. Önce bir degerinizi öğrenin. Artışı hesap edip ona göre doktor randevusu alın. Beta hcg kanda 1500lerdeyken vajinal ultrasonla, 3000lerdeyken karından ultrasonla kese görülebilir. Ondan önce gitseniz de göremezsiniz bir şey.Yaaa insalah dogrudur pazartesi doktora gidecem adet gununu beklemeye gerek yok sanirim demi![]()
Evet kese icin erken ama kanda belli olur. Pazartesi kan vermeye giderim. Olmassa cikmazdi sanirim ya vardir insPazartesi kan verin. Önce bir degerinizi öğrenin. Artışı hesap edip ona göre doktor randevusu alın. Beta hcg kanda 1500lerdeyken vajinal ultrasonla, 3000lerdeyken karından ultrasonla kese görülebilir. Ondan önce gitseniz de göremezsiniz bir şey.
Ne ilacı ki bu? Elinizde test varsa yarın sabahta tekrarlayabilirsinz ama ilk idrarla koyulasırsa var demektirİlac kullanmayın değil mi yarın değil de pazartesi tekrarlayaym ben testi adete de 3 gün kalmış olur
Kasiklarim agriyo diye herhangi bir ağrı kesici kullanacagim yarın değil de ancak pazartesi yapabilirimNe ilacı ki bu? Elinizde test varsa yarın sabahta tekrarlayabilirsinz ama ilk idrarla koyulasırsa var demektir
Dayanilmazsa ağrınız parol alabilirsiniz. Pazartesi yapacaksanız bence testle uğraşmayın direkt kan verin daha kesin olur.Kasiklarim agriyo diye herhangi bir ağrı kesici kullanacagim yarın değil de ancak pazartesi yapabilirim
Parol içilebiliyor gebelikte de. En masum ağrı kesici o. Dayanamıyorsanız içebilirsinizKasiklarim agriyo diye herhangi bir ağrı kesici kullanacagim yarın değil de ancak pazartesi yapabilirim
Kanda görmeden gitmek istemiyirm açıkçası birde kistm var o da agrii yapıyor sanırsam adet yaklasitigi icinDayanilmazsa ağrınız parol alabilirsiniz. Pazartesi yapacaksanız bence testle uğraşmayın direkt kan verin daha kesin olur.