- 7 Nisan 2024
- 100
- 12
-
- Konu Sahibi yoncaistee
Evet canım negatif gibi gecikmen var mısilik falan da çıkmadı direkt negatif gibi duruyor dimi
evet 5.günüm bugünEvet canım negatif gibi gecikmen var mı
Biraz daha bekle canım belki vardır ama çıkmamış olabilirevet 5.günüm bugün
askim sence kacıncı gün yapayım tekrarBiraz daha bekle canım belki vardır ama çıkmamış olabilir
Canım her gün yap bak bakalım çıkacakmıaskim sence kacıncı gün yapayım tekrar
Benimde gecikmenin 1 ci günü çıkmadıaskim sence kacıncı gün yapayım tekrar
reglin gecti mi gectiyse kaç gün gectiKızlar yenimi yükseliyor yoksa normal mi bu değer hep 0 çıkardı
Reglim düzensiz , beyaz akıntım var regl olmadım en son 10 eylülde olmuştum , ve hep aynı hastanede kan veriyorum bi şaşırdım normalde hep 01, 02 çıkardı bu sefer 1.3 çıkmışreglin gecti mi gectiyse kaç gün gecti
benim de öyle senin gibi en son 11 nde oldum hala olmadım test yaptım evde negatif çıktı ella içmiştim belki o geciktirdiReglim düzensiz , beyaz akıntım var regl olmadım en son 10 eylülde olmuştum , ve hep aynı hastanede kan veriyorum bi şaşırdım normalde hep 01, 02 çıkardı bu sefer 1.3 çıkmış
yine de negatif sayılıyorReglim düzensiz , beyaz akıntım var regl olmadım en son 10 eylülde olmuştum , ve hep aynı hastanede kan veriyorum bi şaşırdım normalde hep 01, 02 çıkardı bu sefer 1.3 çıkmış
bu arada yükselmez reglin geciktiği halde böyleyse hiç yükselmez canımKızlar yenimi yükseliyor yoksa normal mi bu değer hep 0 çıkardı
Bende öyle düşündüm çünkü 1 haftayı geçti gecikme evde test yaptım silik çıktı hastaneye gittim kanda 1.3 çıktı negatif yani sadece ilk defa 1.3 çıktı normalde 0 çıkardıbu arada yükselmez reglin geciktiği halde böyleyse hiç yükselmez canım