hanımlar sevgilimin eski iliskisini unutamıyorum acil yardim

honeyys

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2024
7
0
Selam kizlar, benim bir kaç yıllık bir iliskim var. Sevgilimle birbirimizi çok seviyoruz fiziksel olarak vs de yakiniz ama çok yakin bir sey yok cunku onun benden once bazi iliskileri olmus bir tanesi ile baya ileri gitmisler hani kari koca arasında bile yasak olan yerler dahil. biz beraber olsak o benim ilkim olacak. güzelim ama çok güzel bir kız degilim fizigim cildim wow öyle güzel degil ama o kızı biliyorum kız gercekten bir icim su. ne benden önce başkasıyla oldugunu kabullenemiyorum tamam beni tanımıyordu ama simdi aklımda hep ayni şey var ya beni o kızla kiyaslarsa ve benimle yapacağı her seyi zaten baska biriyle yapmis onunla her yakinlasacagim zaman aklıma bunu onunlada yapmisti belki daha neler neler yaptılar diye geliyor ve ne ona yakinlasamiyorum ne onu kendime yaklastiramiyorum onunla görüşmek bile istemiyorum bazen bu durumlar yüzünden. ne yapmalıyım ne bunu anlatabileceğim ne de fikir alabileceğim kimsem yok size danışmak istedim kizlar.

Herseyi gectim de eski sevgilisiyle yaptiklarini size niye anlatti?
kiz biz çıkmaya başladıktan sonra da bazi hesaplardan ona yazdı bu tarz seylerle ulaşmaya calisti bende o zaman kurcaladım bu ne kim neden Boyle tekliflerle geliyor vs diye o da anlatmak durumunda kaldi ama ben nasıl kafamdan bunu atacağımı bilmiyorum

kiz biz çıkmaya başladıktan sonra da bazi hesaplardan ona yazdı bu tarz seylerle ulaşmaya calisti bende o zaman kurcaladım bu ne kim neden Boyle tekliflerle geliyor vs diye o da anlatmak durumunda kaldi ama ben nasıl kafamdan bunu atacağımı bilmiyorum

Kiz sevgilinize mesajlarda anal ilişki mi teklif ediyordu durduk yerde? Hangi yazişma nereden ne yaptiklarini anlatmasi zorunda birakir ki insani?
Kiyaslanma korkunuz erkeklerin bir cogunun bakire kiz isteme nedenleriyle ayni, özguvensizlik ama onun disinda anlatmasi normal bir durum değil yine de.

Selam kizlar, benim bir kaç yıllık bir iliskim var. Sevgilimle birbirimizi çok seviyoruz fiziksel olarak vs de yakiniz ama çok yakin bir sey yok cunku onun benden once bazi iliskileri olmus bir tanesi ile baya ileri gitmisler hani kari koca arasında bile yasak olan yerler dahil. biz beraber olsak o benim ilkim olacak. güzelim ama çok güzel bir kız degilim fizigim cildim wow öyle güzel degil ama o kızı biliyorum kız gercekten bir icim su. ne benden önce başkasıyla oldugunu kabullenemiyorum tamam beni tanımıyordu ama simdi aklımda hep ayni şey var ya beni o kızla kiyaslarsa ve benimle yapacağı her seyi zaten baska biriyle yapmis onunla her yakinlasacagim zaman aklıma bunu onunlada yapmisti belki daha neler neler yaptılar diye geliyor ve ne ona yakinlasamiyorum ne onu kendime yaklastiramiyorum onunla görüşmek bile istemiyorum bazen bu durumlar yüzünden. ne yapmalıyım ne bunu anlatabileceğim ne de fikir alabileceğim kimsem yok size danışmak istedim kizlar.
Cinsel birliktelik yasamayan üç beş erkek var zaten onların pipilerini çok da onemsemeyin, sevgilini ilahlastirma. Eski sevgilisiyle sen kendini kiyaslayip yerin dibine sokarken sevgilin bunu fark ettiği an daha beterini yapacak sana.

Tam da bu yüzden ilişkilerimizde geçmişi kurcalamamalıyız. İnsanın içi içini yer her haltı bilirse. Şeffaflık önemli ama gidip ben bu kızla anal ilişkiye girdim diye de söylenmemeli. Bu kadarına kadar söylediyse onun da aklından çıkmıyor belli ki..

Ayrıl 👌🏻

çok ciddiye alıyorsunuz bu admaları.

Bunun bi adı varmış, rekroaktif kıskançlık. Bende de var. Sebepleri çok derin bence.
Özgüven eksikliği, değersizlik falan..
Ben sadece cinsellik konusunda değil her konuda garip bi takıntı yapıyorum eskileri, o yüzden bilmemek en güzeli. Geriliyorum eskiler açılınca.

Yine de o kadar detay vermese olurmus yani baska hesaptan yaziyorsa sonucta eski sevgilisi veya unutamayn biri oldugu belli sizde keske kim bu filan diye cok kurcalamasaymissiniz bazi seyleri cok detayli bilmek insana mutluluk vermiyor maalesef napacaginizi bilemem ama bi sekilde bu durumu yok sayip kendinizle ilgili fiziki yada baska bi acidan kiyasa girmeyin sonuxta bitmis gitmis siz onu eski sevgililerinizle kiyaslamiyorsunuz sonucta diger turlu sizin icin iliski biraz zor olur

X