Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanımlar rahim filminden anlayan varsa bakar mısınız
Bu kağıt verildi canım yaa öyle mi duruyor ciden hiç ona dikat etmedim bakalım pzt ne diyecekler tüp bebeğe başlıyoruz alah nasip ederse bakalım sizlerin yorumunuzu da alayım dedim
Bu kağıt verildi canım yaa öyle mi duruyor ciden hiç ona dikat etmedim bakalım pzt ne diyecekler tüp bebeğe başlıyoruz alah nasip ederse bakalım sizlerin yorumunuzu da alayım dedimEki Görüntüle 3512085
Hafif tıkanıklık ve genişleme mevcuttur deniliyor ama inşallah ameliyat gerektirecek bişey yoktur tabi doktor daha iyi değerlendirir inşallah herşey gönlünüzce olsun tez vakitte emeklerinizin karsiligini fazlasiyla alırsınız
Hafif tıkanıklık ve genişleme mevcuttur deniliyor ama inşallah ameliyat gerektirecek bişey yoktur tabi doktor daha iyi değerlendirir inşallah herşey gönlünüzce olsun tez vakitte emeklerinizin karsiligini fazlasiyla alırsınız