Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pik olunca iki çizgide köyü bence 14.gun pik değerlendirin tabi devam edin ovulasyon testine çizgi silik olana kadarMerhaba hanımlar
Bugün adetimin 14 günü ovuslayon testim pik olmuş sanırım emin olamadım önceki günler ters taraf koyu bilgisi olan yardımcı olabilir mi dün geceyi değerlendirdim
Pik olunca iki çizgide köyü bence 14.gun pik değerlendirin tabi devam edin ovulasyon testine çizgi silik olana kadar
Yumurtlama ve catlamayi görünce yani silik olduğunu gördüğünüz günüde mutlaka değerlendirinBende ondan emin olamadım her iki çizgide aynı koyulukta olması lazım sanırım siliklesene kadar devam edeceğim teşekkür ederim
Yumurtlama ve catlamayi görünce yani silik olduğunu gördüğünüz günüde mutlaka değerlendirin
Ya gecmis Yada henüz gelmemis. Kac gündür devam ediyorsun teste?Eki Görüntüle 3471735
Kızlar 15 ağustos adet başlangıcı bugün ve dün ovülasyon bu şekilde t kısmı silik ne anlama geliyor adet takvimine göre yumurtlama dönemim ama baksanız
5 gündür yapıyorum hep tek çizgiydi ilk kez böyle olduYa gecmis Yada henüz gelmemis. Kac gündür devam ediyorsun teste?
Benimkine de bakar mısınızPik olunca iki çizgide köyü bence 14.gun pik değerlendirin tabi devam edin ovulasyon testine çizgi silik olana kadar
En son kiniki çizgi köyü görünüyorBenimkine de bakar mısınız
Aynen canım degerlendiirdikEn son kiniki çizgi köyü görünüyor
Ben pik olduğunu günü ve ertesi günü değerlendirmiştir sadece çatlama yani hamile kaldım o ayAynen canım degerlendiirdik
Bende öyle yaptım canım insallah rabbim nasip eder sağlıklı bir bebekBen pik olduğunu günü ve ertesi günü değerlendirmiştir sadece çatlama yani hamile kaldım o ay
Amin canım inşallah güzel haberlerini bekliyorumBende öyle yaptım canım insallah rabbim nasip eder sağlıklı bir bebek