Hanımlar nedir bu durum anlayan var mı? Görsel ekledim bakarsanız sevinirim

Pardonbakarmisiniz

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2024
97
-68
Birkaç gündür her kahvaltıda bal yiyor oğlum. Ondan mi oldu diye düşünüyorum ama emin değilim kaç gündür karpuz da yiyor , iki gün üst üste sucuk da yedi içinden biri neden olmuş olabilir. Alerji testine götürmek istiyorum ama ablam zor bir test çocuk dayanamaz diyor. Alerji mi başka hastalık mı onu da bilmiyorum dün başladı bugün hâlâ var kaşıntı , başka bir belirti yok sadece böyle kızardı. Bugün de geçmezse doktora götüreceğim. Bilgisi olan yazarsa sevinirim. Görseli netten aldim benim çektiğim net çıkmıyor

Eklentiler

• IMG_20240527_084945.jpg
    IMG_20240527_084945.jpg
    101,8 KB · Görüntüleme: 70
Canım şu an uyuz salgını da var çok fazla. Geceleri artan bir kaşıntı durumu varsa uyuzu da düşünebilirsin. Alerji testi deri altına küçük küçük iğne dokunuşlarıyla yapılan bir test. Can yanmıyor ama çocuk korkabilir…

Kaç yaşında oğlunuz? Bence sucuk yapmıştır çok baharatlı olduğu için. Geçen kış bende 1 yaş oğluma kaynar derler adına lohusa şerbetinin farklı baharatlı hali biraz içirmiştim böyle olmuştu alerji şurubu kesti.

Canım şu an uyuz salgını da var çok fazla. Geceleri artan bir kaşıntı durumu varsa uyuzu da düşünebilirsin. Alerji testi deri altına küçük küçük iğne dokunuşlarıyla yapılan bir test. Can yanmıyor ama çocuk korkabilir…
Kaşıntısı yok şükür döküntüler kabarık veya sulu değil sadece böyle kızarıklık var anlamadım ki ya

yeğenimde de oluyordu. kaşıntı olmuyorsu sadece böyle kızarıklıklar. doktora görürdüler 1 yasina ya girmiş ya da girmek üzereydi tam hatırlamıyorum. kırmızı ete alerjisi varmış meğerse 🥲 bence doktora götürün. alerjisi varsa öğrenin ki ondan uzak durun.

Allerset var evde onu icirdim bakalım alerji şurubu
Geçer inşallah benimkinin bazı gıdalara hemen tepki gösteriyordu vücudu ondan baya uğraştırdı hala daha bazı şeyleri yediğinde çenesi kızarır sizde daha önce tüketmediği farklı ürünleri aynı gün içinde tüketmesine izin vermeyin isterseniz böyle tepkimelere karşı emin olmak için.

X