• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanimlar MERHABA

ilaydaNur87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2022
183
-237
28
Hanımlar benim 6 gündür hem kasık ağrısı hemde göğüs hassasiyeti var. Ama akıntı ve idrar da kokuda var. Sağlık ocağına gittim durumu anlattım enfeksiyon belirtisi oluyor bunlar genelde dedi hani idrar tahlili yada ne bilim kan tahlili felan istemedi. Ben bunlarida yaparsa net ortaya çıkar diye düşünmüştüm ama düşündüğüm gibi olmadi bana dediği gebelik var mi dedi bende yok dedim fitil ve antibiyotik ve kas spazmı ilaç verdi ama netten bakıyorum şimdi gebelik belirtisi felan filan diyor şimdi ben de bu ilaclari kullanıyorum ama içim hiç rahat değil. Adet olmama da daha var. Ne yapmam lazım böyle bu durumla karşılaşan var mi yada duyan. teşekkür ederim şimdiden. :-)

Sağlık ocağına gidip gebelik şüphem var tahlil istiyorum deyin ilaç kullandığınızı söyleuin

Hanımlar benim 6 gündür hem kasık ağrısı hemde göğüs hassasiyeti var. Ama akıntı ve idrar da kokuda var. Sağlık ocağına gittim durumu anlattım enfeksiyon belirtisi oluyor bunlar genelde dedi hani idrar tahlili yada ne bilim kan tahlili felan istemedi. Ben bunlarida yaparsa net ortaya çıkar diye düşünmüştüm ama düşündüğüm gibi olmadi bana dediği gebelik var mi dedi bende yok dedim fitil ve antibiyotik ve kas spazmı ilaç verdi ama netten bakıyorum şimdi gebelik belirtisi felan filan diyor şimdi ben de bu ilaclari kullanıyorum ama içim hiç rahat değil. Adet olmama da daha var. Ne yapmam lazım böyle bu durumla karşılaşan var mi yada duyan. teşekkür ederim şimdiden. :-)
Merhaba. Aynı durumdan muzdariptim. Bana da idrar yolu enfeksiyonu teşhisi konuldu. Acilde idrar tahlili istenmişti benden hatta acile mide bulantısı, kasık ağrısı, baş dönmesi ve baş ağrısı ile gittim. Yaz aylarında enfeksiyon riski çok artıyormuş. Bana suya atılan bir antibiyotik ile yine suya atılan ağrı kesici verildi. Antibiyotiğin yarısındayken ne olur ne olmaz diye tüm pelvik bölgemin, yumurtalıklarım ve böbreğimin ultrasonu çekildi. Bir sorun yokmuş ben de gebelik konusunu kafama takmıştım hatta ben daha kötü durumdayım regl olmama rağmen korktum (hatta sitede hakarete, saygısızca yorumlara da uğradığım oldu danıştığım için, umarım size öyle yorumlar gelmez.) Bu arada kekik çayı, maydonoz suyu vb. türevde ev yöntemleri ile de destekledim tedavimi. Ulttasondan sonra antibiyotiği kesip bağırsak spazm geçirici ilaçtan verdiler sizin ilaçla aynı sanırım. Şu an iyi hissediyorum, adetime 5-6 gün kaldığından PMS dönemi belirtilerim başladı. Göğüs hassasiyeti şişkinlik filan işte. Neyse uzun yazdım ama anlatabilmişimdir umarım benzer durumları ben de bu ay yaşadım ☺️

Teşekkür ederim canım benim çok sağol bu kadar derin ve güzel açıklayıcı anlatımınızdan sonra mümkün değil anlasilmamak zaten geçmiş olsun bu arada hayırlı akşamlar dilerim. (:

Teşekkür ederim canım benim çok sağol bu kadar derin ve güzel açıklayıcı anlatımınızdan sonra mümkün değil anlasilmamak zaten geçmiş olsun bu arada hayırlı akşamlar dilerim. :-)
Hatta tatlım şimdi test yaptım, negatif çıktı. Alta da resmi bırakıyorum. IMG_20220707_125458.jpg
Allah isteyenlere nasip etsin, biz şimdilik düşünmüyoruz evlenince nasip eder İnşallah ☺️

Bu arada aklıma gelmişken bir şey daha ekleyeceğim eğer gebelik istiyorsanız ve ilaçlardan şüpheleniyorsanız. Genelde idrar yolu enfeksiyonu hamilelikte de görülüyormuş malum vücutta hormonlar değişiyor zamanla. Bu yüzden verilen ilaçlar da ona uygun olarak verilir mesela bana verilen Monurol adında tek şaşe olan bir ilaç vardı, bunu hamileler de güvenle kullanabiliyormuş. Aynı zamanda verilen antibiyotik de hamileler için güvenliymiş, CEC 1000mg Dı bana verilen. ☺️

Hatta tatlım şimdi test yaptım, negatif çıktı. Alta da resmi bırakıyorum. Eki Görüntüle 3095228
Allah isteyenlere nasip etsin, biz şimdilik düşünmüyoruz evlenince nasip eder İnşallah ☺️
Hmm anladım canım benim tesekur ederim.
Hatta tatlım şimdi test yaptım, negatif çıktı. Alta da resmi bırakıyorum. Eki Görüntüle 3095228
Teşekkür ederim. Hmmm evlilik olduktan sonra düşünülür zaten bebek fikri mantıklı olarak yani sagolun ilginiz için. (:

Back