mrbalar hanimlar ben pcosluyum 3 yildir tedavi goruyorum hamile kalabilmek icin bi ton ilac kullandim fakat hep negatif Daha sonra adanada ozel bir hastanede tedavi gormeye basladim pcoslu oldugum icin tek cagre asilama veya tup bebek esimle asilamaya karar verdik gobekten vurulan "merional" ignelerini kullandim tam 10 gun 75ml. Daha sonra kontrole gittigimde doktor asilama yapamicaz cunku yumurtalarin cok fazla şiş cogul gebelige dolayisiyla sagligina tehdit olabilir dedi. Ama uzulmememi soyledi cunku yumurtalarim yeterince şiş oldugu icin asilamayla dogal yoldan hamile kalmam ayni oranmis.. ve biz esimle denmeye basladik ertesi gun inanilmaz kanamam geldi 1 gun surdu daha sonra kesildi artik ara ara leke geldi daha cok iliskiden sonra gelemeye basladi ama ben sureklu kasik agrisi cekiyorum ne yapsam kasiklarima agri giriyor goguslerim şis ve dokunamiyorum istahim acildi resmen en son 2 gun once iliski sonrasi kahverengi lekem geldi 30 nisanda adet tarihim sizce neden oldu bunlar hamile olabilirmiyim yada baska biseymi igneden mi lutfen bana fikir verin