hanimlar lutfen testime bakarmisiniz karasizim

Konu sahibesi umarım hamilesindir,ben de ilk test yaptığımda varla yok gibiydi,hatta eşim göremedi bile.Hemen akabinde erken gebelik testi alıp yaptım, orada çok net çıkmıştı.Sonrasında kan testi yaptırmıştım.Gönlüne göre olsun inşallah.

ya yeter artıkkkkkkkkkkkk
ikiz bebek bekliyorsun ok?
bu ne ya test koyma falan ... vallahi baydı...
Slz niye bu kadar dert ettiniz..
Belli ki hassas bu konuda..
Buraya bu isyan mesajini yazmak icin harcadiginiz enerjiyi baska bi konuya gecmek icin kullansaydiniz keske...

bende gördüm,silik bir çizgi var
doktora gitseniz,kan tahlili yaparlar,merakta kalmayın.

Mrb bende 2.çizgiyi göremedim.benimde testin 2.çizgisi silkdi adetden 1 hafta geçmişdi ihtimal vermiyordum ama hamile olduğumu öğrendim 3.5 haftalikdı.1 hafta daha bekle tekrar yap bence hakkında hayirlisi

Bence erken degil ucgundur geciyo diyorum zaten idrarda cikiyo bu arada ben tedavi oluyorum cikma ihtimali oldugu icin yaptim[/QUOTE]

Adet gecikmesinden 1 hafta sonra yapılan testler %90 doğru sonuç verir denir hep.
Kimininki 3 gün sonra çıkar kimininki 10 gün sonra.
Yani negatif diye düşünüp üzülmeyin diye söylüyorum, bence 3 gün testi yapmak için erken. 4-5 gün sonra tekrar deneyin

Bence erken degil ucgundur geciyo diyorum zaten idrarda cikiyo bu arada ben tedavi oluyorum cikma ihtimali oldugu icin yaptim[/QUOTE]
Akıl vermek gibi olmasın ama idrar tahlilini baz almıyo dr.lar bnde yaşadm o yüzdn kan tahlili yaptırın inşallah hayırlısyla güzl haberlr alırsınz

Meraba kuzlar benim uc gundur adetim geciyo test yaptim ikinci cizgi cok az kararti seklinde belirdi belkide ben oyle sandim sizde bakarsaniz sevinirim yanildimmi acaba cevap bekliyorum

Çoook silik çizgi var. Fotoğrafta bu kadar görünüyorsa normalde daha belirgindir. İnşallah hamilesindir.

Ya yazdiklarinizi hep okuyorum hrr konuyla alakali o yuzden paylasmak istedim sizlerle samimi gordugum icin ama bazi patavatsizlar ne yazacaklarini bilmiyorlar lutfen rica ediyorum gercekten yardimci olmak isteyen yazsin kajmery34 bu kisi ve bunun gibilere soyluyorum digerleri yanlis anlamasin lutfen ben kaileye aldiklarimi okuyorum digerleri ne yazarsa yazsin

yok göremedim yine.bence kan tahlili yaptır yada bir kaç gün daha bekle ozaman kesin sonuç veriri.inşallah hamilesidir

Meraba kuzlar benim uc gundur adetim geciyo test yaptim ikinci cizgi cok az kararti seklinde belirdi belkide ben oyle sandim sizde bakarsaniz sevinirim yanildimmi acaba cevap bekliyorum
Canım daha çok erken bu tarz testler yanıltıcı olabiliyor..
En kesin bilgiyi kan testi ile alırsın en yakın sağlık ocağı yardımcı olacaktır bu konuda ..
İnşallah pozitiftir Allah dileklerini kabul etsin canım ..

Amin ya cok sagolun benim Icin sizin gorusleriniz gercekten cok onemliydi yardiminiz icin butun hanimlara tesekkurler yardimci olanlar

Testin bitimine bir cm kala çok hafif bir çizgi görüyorum ama göz yanılması mı bilemem tabii . Umarım gönlünüzdeki hayırlısıyla gerçekleşir .

canım meraba.çokda zor olsa görünüyo ikinci çizgi belki daha çok erken olduğu için böyle çıkmıştır.yinede seni yanıltmasın.kan testi yaptır varsa kesin çıkar zaten.hem içini rahatlatmış olursun.benimde ikinci çizgi silik çıkmıştı ama seninkinden biraz daha belirgin duruyodu tabi.bn ynede kan testi yaptırdım ve orda emin oldum.herşeyin hayırlısı rabbim gönlüne göre versin.

Amin:*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…