- 27 Haziran 2012
- 1.738
- 1.468
- 448
- Konu Sahibi gonulpolat
-
Slz niye bu kadar dert ettiniz..ya yeter artıkkkkkkkkkkkk
ikiz bebek bekliyorsun ok?
bu ne ya test koyma falan ... vallahi baydı...
Bence erken degil ucgundur geciyo diyorum zaten idrarda cikiyo bu arada ben tedavi oluyorum cikma ihtimali oldugu icin yaptim[/QUOTE][QUOTE="Koalina, post: 37511671, member: 234221"O dikkatli bakınca gördüğünüz yapılmamış teste baksanız da görebileceğiniz şerit çizgisi.
Şaşı bak şaşır gibi davranmayın bu testlere.
Allah gönlünüzdekini versin ama görünen negatif, zaten testi yapmak için erken.
Bence erken degil ucgundur geciyo diyorum zaten idrarda cikiyo bu arada ben tedavi oluyorum cikma ihtimali oldugu icin yaptim[/QUOTE][QUOTE="Koalina, post: 37511671, member: 234221"O dikkatli bakınca gördüğünüz yapılmamış teste baksanız da görebileceğiniz şerit çizgisi.
Şaşı bak şaşır gibi davranmayın bu testlere.
Allah gönlünüzdekini versin ama görünen negatif, zaten testi yapmak için erken.
Meraba kuzlar benim uc gundur adetim geciyo test yaptim ikinci cizgi cok az kararti seklinde belirdi belkide ben oyle sandim sizde bakarsaniz sevinirim yanildimmi acaba cevap bekliyorum
Sagol canim insallah :))Çoook silik çizgi var. Fotoğrafta bu kadar görünüyorsa normalde daha belirgindir. İnşallah hamilesindir.
Canım daha çok erken bu tarz testler yanıltıcı olabiliyor..Meraba kuzlar benim uc gundur adetim geciyo test yaptim ikinci cizgi cok az kararti seklinde belirdi belkide ben oyle sandim sizde bakarsaniz sevinirim yanildimmi acaba cevap bekliyorum
InsallahKonu sahibesi umarım hamilesindir,ben de ilk test yaptığımda varla yok gibiydi,hatta eşim göremedi bile.Hemen akabinde erken gebelik testi alıp yaptım, orada çok net çıkmıştı.Sonrasında kan testi yaptırmıştım.Gönlüne göre olsun inşallah.
Amin ya cok sagolun benim Icin sizin gorusleriniz gercekten cok onemliydi yardiminiz icin butun hanimlara tesekkurler yardimci olanlarCanım daha çok erken bu tarz testler yanıltıcı olabiliyor..
En kesin bilgiyi kan testi ile alırsın en yakın sağlık ocağı yardımcı olacaktır bu konuda ..
İnşallah pozitiftir Allah dileklerini kabul etsin canım ..
canım meraba.çokda zor olsa görünüyo ikinci çizgi belki daha çok erken olduğu için böyle çıkmıştır.yinede seni yanıltmasın.kan testi yaptır varsa kesin çıkar zaten.hem içini rahatlatmış olursun.benimde ikinci çizgi silik çıkmıştı ama seninkinden biraz daha belirgin duruyodu tabi.bn ynede kan testi yaptırdım ve orda emin oldum.herşeyin hayırlısı rabbim gönlüne göre versin.Meraba kuzlar benim uc gundur adetim geciyo test yaptim ikinci cizgi cok az kararti seklinde belirdi belkide ben oyle sandim sizde bakarsaniz sevinirim yanildimmi acaba cevap bekliyorum
Amin:*canım meraba.çokda zor olsa görünüyo ikinci çizgi belki daha çok erken olduğu için böyle çıkmıştır.yinede seni yanıltmasın.kan testi yaptır varsa kesin çıkar zaten.hem içini rahatlatmış olursun.benimde ikinci çizgi silik çıkmıştı ama seninkinden biraz daha belirgin duruyodu tabi.bn ynede kan testi yaptırdım ve orda emin oldum.herşeyin hayırlısı rabbim gönlüne göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?