- Konu Sahibi gonulpolat
-
Baydıysa okuma çok zor biley değil.!!ya yeter artıkkkkkkkkkkkk
ikiz bebek bekliyorsun ok?
bu ne ya test koyma falan ... vallahi baydı...
Ay ben Icanım net olarak tek çizgi gözüküyor.ama sen 15 gün içinde hala adet olmazsan gene test yaptır.
Ya bende goruyorum sanki dikkatli bakinca gordum zaten belki resim oldugu icin belli olmuyo canli bakinca gorunuyo sankiben gordum..sımdı sana cogu ınsan negatıf dıcek ama bende konu actım sen gıbı goren 50 kısıden 2 sı ıdı ıyım sana cok dıkkatlı bakınca gordum suan hamıleyım hatta dusuk tehlıkesındeyım
Tek çizgi gözüküyor malesefMeraba kuzlar benim uc gundur adetim geciyo test yaptim ikinci cizgi cok az kararti seklinde belirdi belkide ben oyle sandim sizde bakarsaniz sevinirim yanildimmi acaba cevap bekliyorum
Meraba kuzlar benim uc gundur adetim geciyo test yaptim ikinci cizgi cok az kararti seklinde belirdi belkide ben oyle sandim sizde bakarsaniz sevinirim yanildimmi acaba cevap bekliyorum
Umarim :))Ben görüyorum ikinci çizgiyi... Umarim doğrudur..
Böyle bir cevap yazmadan önce hanımefendinin daha önce açtığı konulara bakıp ne kadar hassas bir durumda olduğunu bilseydiniz , böyle bir cevap yazmazdınız diye düşünüyorum.Biraz empati lütfen..ya yeter artıkkkkkkkkkkkk
Bencede baydıysa yazmayın ama insanların psikolojisini düşünün biraz ..ya yeter artıkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?