• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hanimlar lutfen testime bakarmisiniz karasizim

gonulpolat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2014
158
13
38
34
Kocaeli
Meraba kuzlar benim uc gundur adetim geciyo test yaptim ikinci cizgi cok az kararti seklinde belirdi belkide ben oyle sandim sizde bakarsaniz sevinirim yanildimmi acaba cevap bekliyorum

Eklentiler

• IMG-20141028-WA0009.jpeg
    IMG-20141028-WA0009.jpeg
    1,3 MB · Görüntüleme: 185
ya yeter artıkkkkkkkkkkkk
ikiz bebek bekliyorsun ok?
bu ne ya test koyma falan ... vallahi baydı...

canım net olarak tek çizgi gözüküyor.ama sen 15 gün içinde hala adet olmazsan gene test yaptır.

Ben tek çizgi görüyorum :(

ben gordum..sımdı sana cogu ınsan negatıf dıcek ama bende konu actım sen gıbı goren 50 kısıden 2 sı ıdı ıyım sana cok dıkkatlı bakınca gordum suan hamıleyım hatta dusuk tehlıkesındeyım

Su an idrarda belli olmaz olsa da buradan yok gibi duruyor. Kan testi yaptirin.

Y
ben gordum..sımdı sana cogu ınsan negatıf dıcek ama bende konu actım sen gıbı goren 50 kısıden 2 sı ıdı ıyım sana cok dıkkatlı bakınca gordum suan hamıleyım hatta dusuk tehlıkesındeyım
Ya bende goruyorum sanki dikkatli bakinca gordum zaten belki resim oldugu icin belli olmuyo canli bakinca gorunuyo sanki

Meraba kuzlar benim uc gundur adetim geciyo test yaptim ikinci cizgi cok az kararti seklinde belirdi belkide ben oyle sandim sizde bakarsaniz sevinirim yanildimmi acaba cevap bekliyorum
Tek çizgi gözüküyor malesef
Ümitlendirmek istemem ama adet üstünden 15 gün geçmeden idrar testi doğru sonuç vermiyormuş, hemşireden duymuştum

O dikkatli bakınca gördüğünüz yapılmamış teste baksanız da görebileceğiniz şerit çizgisi.
Şaşı bak şaşır gibi davranmayın bu testlere.
Allah gönlünüzdekini versin ama görünen negatif, zaten testi yapmak için erken.

Konun başlığını ilk başta yanlış okuyup "ohaaa" dedim.
Kızkardeşlerim, bilinçaltıma laf etmezseniz sevinirim teşekkürler.

ya yeter artıkkkkkkkkkkkk
ikiz bebek bekliyorsun ok?
bu ne ya test koyma falan ... vallahi baydı...
Böyle bir cevap yazmadan önce hanımefendinin daha önce açtığı konulara bakıp ne kadar hassas bir durumda olduğunu bilseydiniz , böyle bir cevap yazmazdınız diye düşünüyorum.Biraz empati lütfen..

[QUOTE="Koalina, post: 37511671, member: 234221"O dikkatli bakınca gördüğünüz yapılmamış teste baksanız da görebileceğiniz şerit çizgisi.
Şaşı bak şaşır gibi davranmayın bu testlere.
Allah gönlünüzdekini versin ama görünen negatif, zaten testi yapmak için erken.[/QUOTE]
Bence erken degil ucgundur geciyo diyorum zaten idrarda cikiyo bu arada ben tedavi oluyorum cikma ihtimali oldugu icin yaptim

ben okadar ekranı büyülttüm ikinci çizgiyi göremedim.gören arkadaşlar nasıl gördü acaba merak ettim o_Obenim gözümdemi sorun var.dur bidaha bakacağım

Back