bence hamilesin canım... benim adetim 1 gün geçti 0.66 çıktı... 2 gün sonra bidaha yaptım 16.66 çıktı...Adetim geceli bir gun oldu. Gebelik testi yaptim ilk idrar bile degildi sonuc boyle cikti. Hastaneye gittim kan verdim hcg 3.99 cikti. Benim soracagim su. Bu gebelik testleri beta hcg 20 nin altina duyarli degil diye biliyorum yanlis miyim? Bir de gunum gecmesine ragmen bu deger cok dusuk degil mi? Sonucu boyle cikip da saglikli hamilelik geciren var mi nolur destege ihtiyacim var
Peki siz keseyi ve kalp atisini kacinci haftalarda duydunuz?bence hamilesin canım... benim adetim 1 gün geçti 0.66 çıktı... 2 gün sonra bidaha yaptım 16.66 çıktı...
Evet acildeki dr pek net konusamıyoDoktora gittim acildeki doktordu. Gebelik var ama daha yuksek olmasini bekliyoduk dedi. Pazartesi tekrar yaptiricam insallah bu kez olur
canım bende geç döllenme oluyor... galiba sendede öyle olmuş... ama benim pıhtılaşma sorunum var diye önceden coraspine başladım... ve değerim 16ykende iğnelerime başladım... değerimin 0.66 olduğu günden itibaren 12 inci günde keseyi gördük 1 hafta sonrada bebişimi gördük ve kalp atışını duydum... yani 5 haftalık bile değilken keseyi gördükPeki siz keseyi ve kalp atisini kacinci haftalarda duydunuz?
Peki sizce hastane yanlis olcmus olabilir mi degeri? Testte cizgi belliyken 3.99 cikmasi normal mi bu testler o kadar hassas degil ki
Beni mgibi olmadin derken ? Gecmis olaun ne oldu sanaBEN VARIMMM DEĞERİN HAMİLELİĞİN BAŞINDA OLDUĞUNU GÖSTERİYOR BÜYÜK İHTİMAL HAMİŞSİN TEBRİKLERDEĞERİN ÇOK KRİTİK YANİ OLMASI YÜKSEK OLASILIK BENİM DEĞER 1.8 DEN 6.3 E ÇIKTI BEKLE CNM SABRET 2 GÜN SONRA ANLARSIN AMA SONUN BENİM GİBİ OLMASIN TABİKİ...HAYIRLISI ALLAH'TAN..
2 gün sonra değer yine düştü yani önce hamile değlsin dediler sonra hamilesin dediler iğneye başladım sonrasında değilsin iğneyi bırak kimyasal olmuşun dediler yani tam bi kafa karışıklığı...Beni mgibi olmadin derken ? Gecmis olaun ne oldu sana
Zor bir durum ya allah hayirlisini versin diyoruz hep ama insani. Cani sikiliyor2 gün sonra değer yine düştü yani önce hamile değlsin dediler sonra hamilesin dediler iğneye başladım sonrasında değilsin iğneyi bırak kimyasal olmuşun dediler yani tam bi kafa karışıklığı...
evet zor yapacak bişey yok hayırlısı olsun..Zor bir durum ya allah hayirlisini versin diyoruz hep ama insani. Cani sikiliyor