- 27 Nisan 2022
- 18
- 9
- 26
-
- Konu Sahibi ebrar arer
Adetiniz gecikti mi ? Kan testlerini kaç gün arayla verdiniz?Hanımlar merhaba idrar testimde çift çizgi çıktı sağlık ocağına gittim beta hcg değerim ilk 21.35 daha sonra 38.56 çıktı doktor gebelik var dedi. Kadın doğuma daha gitmedim fakat bugün biraz kahverengi kanamam oldu çok değil ama damla damla geliyor sizce neden normal mi çok tedirginim
Evet en son 17 martta olmuştum kan testini salı ve cuma günü verdimAdetiniz gecikti mi ? Kan testlerini kaç gün arayla verdiniz?
Evet inşallah bir sıkıntınız yoktur ilk hamilelik olduğu için bende çok tedirgin oldumben de ayni durumdayim.yerlesme kanamasi olabilir diye okudum ama kendi doktoruma gidemedim bir turlu bayram oldugu icin.
insallah yoktur. iyi dusunelim iyi olsun.Evet inşallah bir sıkıntınız yoktur ilk hamilelik olduğu için bende çok tedirgin oldum
Hatta çok sık olmada da peçete silince böyle geliyorAdetiniz gecikti mi ? Kan testlerini kaç gün arayla verdiniz?
Böyle peçeteye sildiğim zaman belli oluyor sizin de mi böyleinsallah yoktur. iyi dusunelim iyi olsun.
ben ilk gebeligimde hic yasamamistim lekelenme ama bu bir baska.
kanin rengi kirmiziya dondugunde problem var demekmis. yine de cok yormayin kendinizi ne olur ne olmaz.
En kısa zamanda bir kadın doğum doktoru na giidn umarım sağlıkla ilerlerEvet en son 17 martta olmuştum kan testini salı ve cuma günü verdim
Cumadan beri kan vermediniz miBöyle peçeteye sildiğim zaman belli oluyor sizin de mi böyle
Hayır cuma günü verdim en son bayram girdiği için randevu alamadım doktordan Perşembe gideceğimCumadan beri kan vermediniz mi
peceteye sildigimde denk gelmedim ama gunluk pedde gordum. benimki daha koyuydu. tam kahverengi diyebilirim. 2-3 gun az miktarda lekelenme yasadim. cuma gunu ogrendim zaten. dun ve bugun yok.Böyle peçeteye sildiğim zaman belli oluyor sizin de mi böyle