Hanımlar kahverengi kan ne anlama gelir

ebrar arer

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2022
18
9
26
Hanımlar merhaba idrar testimde çift çizgi çıktı sağlık ocağına gittim beta hcg değerim ilk 21.35 daha sonra 38.56 çıktı doktor gebelik var dedi. Kadın doğuma daha gitmedim fakat bugün biraz kahverengi kanamam oldu çok değil ama damla damla geliyor sizce neden normal mi çok tedirginim

Adetiniz gecikti mi ? Kan testlerini kaç gün arayla verdiniz?

ben de ayni durumdayim. yerlesme kanamasi olabilir diye okudum ama kendi doktoruma gidemedim bir turlu bayram oldugu icin.

Evet inşallah bir sıkıntınız yoktur ilk hamilelik olduğu için bende çok tedirgin oldum
insallah yoktur. iyi dusunelim iyi olsun.

ben ilk gebeligimde hic yasamamistim lekelenme ama bu bir baska.

kanin rengi kirmiziya dondugunde problem var demekmis. yine de cok yormayin kendinizi ne olur ne olmaz.

insallah yoktur. iyi dusunelim iyi olsun.

ben ilk gebeligimde hic yasamamistim lekelenme ama bu bir baska.

kanin rengi kirmiziya dondugunde problem var demekmis. yine de cok yormayin kendinizi ne olur ne olmaz.
Böyle peçeteye sildiğim zaman belli oluyor sizin de mi böyle

Eklentiler

• C34DBA08-FD16-4B57-A1CB-EA9A2D16DC8E.jpeg
    106,8 KB · Görüntüleme: 70
Böyle peçeteye sildiğim zaman belli oluyor sizin de mi böyle
peceteye sildigimde denk gelmedim ama gunluk pedde gordum. benimki daha koyuydu. tam kahverengi diyebilirim. 2-3 gun az miktarda lekelenme yasadim. cuma gunu ogrendim zaten. dun ve bugun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…