Anket hanimlar kac yillik evlisiniz?

hanimlar kac yillik evlisiniz??

• Ankete Katılan
    354
evleneli 8 yıl oldu bizim evliliğimiz şarap gibi yıllandıkça güzelleşiyor:asigim:
hepinizin evliliği bir bir ömür sürsün herkese sonsuz mutluluklarrrrrrrrrrr:1hug:

kızlar bende 7 bucuk yıllık evlıyım huzurlu mutlu bır yuvam var tek eksigim bebeşim ve tek ıstegım annem babam gibi 51 yıllık evlıyım diye bilmek

16 yıllık evliyiz gerci 15 de 1 yılı boş geçtik ama olsun gine birlikteyiz!!!

Mucuk

11 yıllık evlıyım acısıyla tatlısyla gecen yıllar delıler gıbı asık taparak nerdeyse evlendık bırbırımızı 1 saat gormeden yapamıyoduk benım ıcın canını verecektı ama hatanın en buyugunu yaptı.... simdi o kadar sevıyomuyum bende bılmıyorum

bende bu şubat 25 de 1 yıl olucak çok mutluyum kocişimi çok seviyorum herkeze mutluluklarŞeniz

20 yıla girdik hayırlısıyla.acısıyla tatlısıyla.Allah herkese mutlu huzurlu evlilikler nasip etsin

ay benim evlilim felaket bir zamana denk gelmişti 15 ağustos 1999 evlendim 2 gün sonra deprem toplam bu yılla beraber 9 yıl olacak

11 yıllık evliyi 12 ye doğru gidiyorum herkese allah mutluluk ve ağız tadı versin kimsenin yuvasını bozmasın

evlilik müessesesi çok zor bir kurum allah bekarlarımızın yolunu açık etsin.11 sene bitiyor nice nice 11 senelerimiz olur eşimle umarım.eşimi ve çocuğumu çok seviyorum.aile olmak çok güzel helede huzur varsa keyfinize diyecek olmaz .herkese mutluluklar.bekarlar huuuuuuuuu evlenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…