Anket hanimlar kac yillik evlisiniz?

hanimlar kac yillik evlisiniz??

• Ankete Katılan
    354
benimm gönülden nikahımm var aşkımlaaa 6 ay 2 haftadır beraberizz inşş hayırlısı ile evlenip bii ömür boyu beraber olcasss benimm ömrüm olcakk seni seviorumm kocişkommm:asigimama daa var:çok üzgünüm: hayali bile eşsizz:asigim:)

evlenince sende eklersin artik kendini ha??? Allah kavustursun canimŞeniz

4,5 sene oldu bizimde Allah hepimizi nice huzur dolu sağlıklı senelere yetiştirsin inşallahhhhhhhhhhhh.........

7 yıl oldu. rivayete göre en tehlikeli yılmış. hani derler ya 7 yılı atlattınmı tamam.inanmam ama hadi bakalım hayırlısı...

4 yıl 4 ayyyy cok seviyomm aşkımııııııı

sevgili süpürgecim benim 17 sene oldu galiba ama 17 gün gibi geliyoooooŞeniz

herkese sevdiğiyle sağlıklı seneler inşallah ve tabi paralıda benim tam 3sene oldu

merhaba kizlar ben evleneli 17 sene oldu

mrb bende evleneli,2 ocakta 3 yılı bitirdik.vay be okadar oldumu?demek geliyor insanın.ama bi tane topili oğlum olduğuna göre okadar olmuş

eşim yaşasaydı 12 sene olacaktı ,ikincisi devam etse 6 yıl olacaktı eehh ne yapiim bende bişi var dayanmıyor bana kocalar :roflol:

Benimde 5 sene oldu :asigim: Herkese Rabbim yuvasında huzur versin.

süpürgecim Şeniz,benimde 12 sene bitti .allah herkese mutlu , daimi bir evlilik versin inşallah...

Bizde 4 seneyi devirdik ama hala dun gibi :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…