- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
canım ben gtmedim ama bi arkadasım gtmişti anlatmıştı bana cok güzel bi düğün olmuş hersey dört dörtlükmüş yemekleri cok güzelmiş içerisi dekorasyonu balo salonu gibiymiş rüya gbi bi düğün olmuş kısacası ama bayada pahalıya mal olmus sanırsam :) ablan ne kadar a anlaştı ? düğün yemeklimi olcak kokteylmi? benimde yakında düğünüm olcak izmirde simdiden mekan arastırmaya başladım :)
yemekli olcak.otelde sadece yer ve menü antlaşması yapıyorsun.kişi başı 55 tl + kdv.(bu inidirmli fiyatı.bizim menüye göre 10 tl inidirm yaptı kişi başında) bunun dışında yerin süslenmesi gelin damat masası sana ait.yani organizasyon şirketiyle anlaşıyorsun.orda aldığım bilgiye göre bu 1500 tl ile 5-6 bin tl ye kadar tutuyormuş.biz bu hafta görüşçez organizsasyon şirketiyle.fotoğrafçıyıda biz ayarlıyoruz.yani + olarak buda 1500-3000 arası isteğe göre.müzik te bize ait.buda 1000-1500 isteğe göremiş.
umarım bu kadar masrafa herşey güzel olur.önemli olan misafirlerin güzel vakit geçirmesi.menü de 12 çeşit ege mezeleri,peynir çeşitleri,mercimek köftesi patlıcan ve zeytinyağlı dolma yani başlangıç olarak ordöv tabağı.sonra patatesli peynirli muska böreği,piliç but,patates kulesi,havuç kızartma,brokoli,pilav ana yemek olarak,daha sonrada franbuazlı çikolatalı pasta.tabi bide içeçecekler :))))
gelinlik mi??????????????duyguuu model buldun muu ?*
izmir de bu yıl evlenecekler nerde acabaaassz
evettt gelinlik birde sana abiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?