• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar İstanbul’da önereceğiniz kadın doğum doktoru var mı

simone34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2021
12
2
1
31
kızlar biz çocuk düşünüyoruz ama İstanbul’da önereceğiniz Avrupa yakasında özel veya devlet hastanesi farketmez iyi bir kadın doğumcu var mı? Hamişler ya da doğum yapanlar fikir verebilir mi?

Türkiye hastanesi özgür hanımı öneriyolar. Ayrıca sürekli yeni konu açmak yerine eski konuları incelet okursanız daha çabık bilgi alırsınız. Bu ve benzeri 1837483 konu var sitede

kızlar biz çocuk düşünüyoruz ama İstanbul’da önereceğiniz Avrupa yakasında özel veya devlet hastanesi farketmez iyi bir kadın doğumcu var mı? Hamişler ya da doğum yapanlar fikir verebilir mi?
Bağcılar devlet hastanesi hakan güraslan oda iyi bi doktor.

merhaba , Maslak Acıbadem Hastanesi Ahmet Cem Batukan -İbrahim Bildirici başarılı ve ilgili doktorlardır.

Hanımlar merhaba idrar testimde pozıtıfı gördüm pzrtesi Türkiye hstanesine gdıcem özgür hanıma ilk muayenem çağlayan da oturyorum burda bıldgınız erkek kadın doğum doktoru varsa yardım ederseniz çok iyi olur hastane hakkında iyi şeyler okumadım doktordan da şikayet edlmiş

Back