altın bu fiyattayken ay sonuna bildirim yapmam çok zortopik hayırlı olsun hanımlar.ben de internet bankacılığından gram biriktirenlerdenim. fiziki de alıyordum, düğünlük derneklik. elimde birikince ara verdim. onlara emanet gözüyle bakıyorum. beni de listeye yazın. bu ay sonunda da bildirim yapacak mıyız? yoksa önümüzdeki ay mı başlanacak? bir de sadece döviz ve altın bildirimi galiba? kolay gelsin
sağol canım hoşgeldin.Bu ay sonunda bildirim yapacağız bende birikim yapamadım zaten konuyu ay sonuna doğru açtık.İmkanlarınız dahilinde artık ne olursa .dolar euroda olabilirtopik hayırlı olsun hanımlar.ben de internet bankacılığından gram biriktirenlerdenim. fiziki de alıyordum, düğünlük derneklik. elimde birikince ara verdim. onlara emanet gözüyle bakıyorum. beni de listeye yazın. bu ay sonunda da bildirim yapacak mıyız? yoksa önümüzdeki ay mı başlanacak? bir de sadece döviz ve altın bildirimi galiba? kolay gelsin
haklısın 1günde yükseldialtın bu fiyattayken ay sonuna bildirim yapmam çok zor
bugünkü fiyatı görünce dün iyi ki 3 gr almışım dedim. inşallah yine düşer de alırız. olmadı nakitte kalacağız canımaltın bu fiyattayken ay sonuna bildirim yapmam çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?