ya ben de ilk defa böyle bir şey yaşadım ve biraz araştırınca az kişi de olsa kimi bu durumu yaşamış. gebelik oluştuğu için bağırsaktan dolayı diyen var rahim büyüdüğü için diyen var buradan sormak istedim yaşayan var mı diyeMerhaba,hamile değilim. Ama burada çok fazla konu okudum. İnceledim. Makattan kan gelmesini ilk defa belirti için görüyorum. Her hamilelik belirtileri kişiye özel oluyor. Ama bu şekilde bir durumun belirti olacağını düşünmüyorum.
Adetten 6-7 gün önce belirti olmaz diye biliyorum bende de hiç bir belirti yoktu adet gecikmemden 6-7 gün sonra ishal ve adet sancısı yaşadım sonra test yaptımSelam kızlar. Yaklaşık 7 aydır korunmuyoruz. Bu ay ilk defa ovülasyon testi ile denedik. adete 6 7 gün var, dün kabızlık ishal herhangi bir sorun yokken makatımdan kan geldi. Ben de regli oldum sandım ama dikkatli bakınca makattan geldiğini gördüm. erken gebelik belirtilerin hepsi şuan ben de mevcut. sorum şu ki; böyle makattan kan gelipte hamile olduğunu öğrenen oldu mu? ya da hamileliğin başlarında bu durumu yaşayan? Bilgi verirseniz sevirim kızlarrrr
sizin de makattan kan geldi mi? çok enterasan acı yok şişlik yok kan geldi dün üstelik afedersin ama büyük tuvaletimi de yapmadıggım haldeAdetten 6-7 gün önce belirti olmaz diye biliyorum bende de hiç bir belirti yoktu adet gecikmemden 6-7 gün sonra ishal ve adet sancısı yaşadım sonra test yaptım
Hayır hiç öyle bir şey yaşamadım ilk defa duyuyorum.sizin de makattan kan geldi mi? çok enterasan acı yok şişlik yok kan geldi dün üstelik afedersin ama büyük tuvaletimi de yapmadıggım halde
off hep ilkler beni bulur delirdim iyice sjsjsjssHayır hiç öyle bir şey yaşamadım ilk defa duyuyorum.
Bence siz şuan hamile kalmak istediğiniz için bu belirtileri kendinizde psikolojik olarak hissediyorsunuz kan gelmesi de umarım başka bir hastalığın belirtisi değildir. Hasteneye gidin mutlaka.off hep ilkler beni bulur delirdim iyice sjsjsjss
Olabilir haklısınız biraz daha bekleyip ona göre test için gideceğimBence siz şuan hamile kalmak istediğiniz için bu belirtileri kendinizde psikolojik olarak hissediyorsunuz kan gelmesi de umarım başka bir hastalığın belirtisi değildir. Hasteneye gidin mutlaka.
Ben zorlanmadım ve kabız da değilim çok garip şekildeBende kac gundur kabizlik var zorlayinca bnim de kucuk kan geldi. Adete 6 gun var
Kabız değilim ama…Kabızlıktan dolayıdır kayısı yeyin