Hanımlar Gebe kalıp bu durumu yaşayan var mı ?

akrepmio

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2023
520
119
27
Selam kızlar. Yaklaşık 7 aydır korunmuyoruz. Bu ay ilk defa ovülasyon testi ile denedik. adete 6 7 gün var, dün kabızlık ishal herhangi bir sorun yokken makatımdan kan geldi. Ben de regli oldum sandım ama dikkatli bakınca makattan geldiğini gördüm. erken gebelik belirtilerin hepsi şuan ben de mevcut. sorum şu ki; böyle makattan kan gelipte hamile olduğunu öğrenen oldu mu? ya da hamileliğin başlarında bu durumu yaşayan? Bilgi verirseniz sevirim kızlarrrr

Merhaba,hamile değilim. Ama burada çok fazla konu okudum. İnceledim. Makattan kan gelmesini ilk defa belirti için görüyorum. Her hamilelik belirtileri kişiye özel oluyor. Ama bu şekilde bir durumun belirti olacağını düşünmüyorum.

ya ben de ilk defa böyle bir şey yaşadım ve biraz araştırınca az kişi de olsa kimi bu durumu yaşamış. gebelik oluştuğu için bağırsaktan dolayı diyen var rahim büyüdüğü için diyen var buradan sormak istedim yaşayan var mı diye

Adetten 6-7 gün önce belirti olmaz diye biliyorum bende de hiç bir belirti yoktu adet gecikmemden 6-7 gün sonra ishal ve adet sancısı yaşadım sonra test yaptım

Adetten 6-7 gün önce belirti olmaz diye biliyorum bende de hiç bir belirti yoktu adet gecikmemden 6-7 gün sonra ishal ve adet sancısı yaşadım sonra test yaptım
sizin de makattan kan geldi mi? çok enterasan acı yok şişlik yok kan geldi dün üstelik afedersin ama büyük tuvaletimi de yapmadıggım halde

Bence siz şuan hamile kalmak istediğiniz için bu belirtileri kendinizde psikolojik olarak hissediyorsunuz kan gelmesi de umarım başka bir hastalığın belirtisi değildir. Hasteneye gidin mutlaka.
Olabilir haklısınız biraz daha bekleyip ona göre test için gideceğim

Ne alakası var üzgünüm ama çok komik kabız değilseniz ve dışkılarken kendinizi zorlamadıysanız, anal ilişki yaşayıp kendinizi zorlamadıysanız HCG baktırmaya gitmeden önce mutlaka genel cerrahiye tedavi olun. İç parazit, fissür, basur, bağırsak enfeksiyonu gibi bir çok sebebi olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…