hanımlar evime yorumlarınızı bekliyorum

cok hos canim evin güle güle oturun INSALLAH..ben de tam anlamiyla kendi evime gecer gecmez yerinden tavanina kadar yaptirmak istiyorum,ama kira olunca insanin ici yaniyor malesef..bakalim Insallah planlarimiz tutarsa 1 seneye kadar alcaz...o zaman tam istedigim gibi yaptircam diyorum

teşekkür ederim.hayırlısı en yakın zamanda sizinde eviniz olur inşallah ben 19 yıllık evliyim daha yeni evim oldu.darısı olmayanların başına.

çok güzel canım güle güle kullanın.:nazar:salon koltuklarının grisi oturma odamızda var çok rahat,sadece biraz ağır temizlikte çekmek zor oluyor ama iyiki laminatlar var kaymasında yardımcı oluyor :1:

teşekkür ederim sağol.çok haklısın biraz ağırlar ,ama rahatlar.o kadarına katlanacaz artık ne yapalım:))

eviniz çok güzel güle güle , iyi günlerde , mutlulukla oturun :)) birşey danışmak istiyorum haftaya düğünüm var evimi çeyizlerimi hazırladık dün son rütuşları yaptık ama ben danteli sevmem kullanmam hatta evimde masa üstü harici örtü kullanmak dahi istemiyorum ama kv çok sever dün heryere dantel koydu vitrinm yok benim mesela tv ünitesine dahi dantelleri sıraladı pek sevmedim ama hevesi kalmasın diye sesimi çıkarmadım . sizce ben mi yanhlış düşünüyorum örtüsüz ev teşhir ürünü gibimi olur karar veremedim

canım güzel dileklerin için teşekkür ederim.ben şahsen ne dantel ne örtü sevmem,kayınvalidenin kalbi kalmasın die bir süre kullan sonra toplarsın.teşhire gelince bence alakası yok sadece zevk meselesi ,nasıl seviyorsan öyle kullanırsın eşyanı evini.sende evinde mutlu mesut eşinle bir ömür yaşarsın inşallah sağlıcakla kal.

çok güzel,şık bir ev ağız tadıyla oturun

ben de koyu kahverengi koltuk siparişi verdim turkuazlı,mercanlı,kiremit renkli falan bir dekorasyon yapmak aklımdaki bakalım becerebilirsem ama perde ve halı renklerinde kararsız kaldım

öncelikle teşekkür ederim.şimdide nacizane fikrimi belirteyim.koyu kahverengi negatif enerji yaydığı için mavi ve yeşilin karışımı olan turkuaz dinlendirici ve stres alıcıdır .bence benimkiler gibi turkuaz perde ve halı ile kombinleyebilirsin.aksesuarlarınıda az miktarda mercan yada kırmızı kullanabilirsin.

Hersey cok güzel.Sadece salondaki halida desenli perde de desenli duvar kagidi da desenli.Bunlar biraz uyumsuz geldi.Ama diger hersey güzel.Heleki mutfaktaki masa üstündeki kasenle salondaki masa üstündeki kendinden cicekli objelerine bayildim.Güle güle oturun insallah.

Hersey cok güzel.Sadece salondaki halida desenli perde de desenli duvar kagidi da desenli.Bunlar biraz uyumsuz geldi.Ama diger hersey güzel.Heleki mutfaktaki masa üstündeki kasenle salondaki masa üstündeki kendinden cicekli objelerine bayildim.Güle güle oturun insallah.

teşekkür ederim.eşyalarım daha çok sade olduğu için perde,halı ve duvar kağıdıyla biraz hareket katmak istedim.

mutfakta serili 2 parça halı olmamış masanın altında kalan halıyı kaldırmalısın bence seramiğin güzelliği kaybolmuş zaten iki halı orantılıda durmuyor ve tümgüzelliğimahvediyor

gule gule oturun ...

mutfak ne renk acaba bordo mu acaba ne olarak gecıyor . gercekten güzel olmus dusunulebılır bende yaptırcamda ne denıyor bu dolaplara

evin güzel canım beğendim güle güle otur.. özellikle mutfağını ve turkuaz renklerının hakım oldugu kısımlar çok hoş...

evin güzel canım beğendim güle güle otur.. özellikle mutfağını ve turkuaz renklerının hakım oldugu kısımlar çok hoş...

Back
X