- 20 Şubat 2021
- 1.505
- 2.119
- 53
- Konu Sahibi RecelMutefferika
-
Amin teşekkür ederimYaa yaz dizisi gibi hikayeniz maşallah Allah çocuğunuzu size bağışlasın vatana millete hayırlı bir evlat olsun inşallahrabbim sizi ayırmasın bir yastıkta kocatsin inşallah
Yaa çok teşekkür ederimAynı eve girince cok tatlanıyor meyveler.. Bizde 4 ay kadar belki daha fazla korona yuzunden görüşememiştik farklı sehirlerdeydik simdi daha tatlı hersey
Amin isteyen herkese versin rabbimAmin canım saolasin Allah da senin gönlüne göre versin
Rica ederim. Rabbim size de tattırsın inşallahYaa çok teşekkür ederimcidden içimi rahatlattınız Allah bozmasın
Aminn beni ve isteyen herkesi kavuştursun sizi de ayırmasın inşaallahAmin teşekkür ederimRabbim sizi de kavuştursun inşallah
Maşallah ya gözlerim doldu. Allah kızınızı eşinizi size bağışlasın. Allah ayırmasın inşaallah. Bir yastıkta kocatsinBiz 4 sene yan yana liselerde okumuşuz benim sınıf arkadaşım eşimin en yakın arkadaşı onun vasıtasıyla tanıştık.Ben universite 3. Sınıftaydım 1.5 yıl uzaktan ilişkimiz yürüdü eşim o arada askere gitti vs cok zorlu süreçlerden geçtik telefonda hüngür hüngür ağladığımız oldu. 3 yılın sonunda da evlendik suan 2.5 aylık bir kızımız var
Allah size de bu mutluluğu yaşatsın insallahMaşallah ya gözlerim doldu. Allah kızınızı eşinizi size bağışlasın. Allah ayırmasın inşaallah. Bir yastıkta kocatsin
Aminn ben ve isteyen herkeseAllah size de bu mutluluğu yaşatsın insallah
Yaa çok sevindim maşallah Allah ayırmasın inşaallah35 yaşında 15 senelik evliliğim ihanetle sonuçlanmıştı. Akabininde 1 sene ağır depresyon geçirdim. Ne zaman eski eşimin boşandıktan 3 ay sonra yeniden evlendiğini duydum ben de dedim kendime temiz sayfa açacağım. İki tane flörtüm oldu. Birini babam onaylamadı, biri de Gay çıktı. Neyse 39. Yaşıma bastığım gün whatsapp’tan bir mesaj geldi. “Nihal doğum günün kutlu olsun.” Fotoğrafa bakıyorum çok karizmatik bir adam ama hiç tanıdık değilBiraz konuştuk filan adam benim herşeyimi biliyor. 2 sene önce ben onu Facebook’tan eklemişim, sohbet etmişiz ama bende kayıt yok. Dedi “Akşama ne planın var” Bende Bir plan yapmadığımı söyledim. “Yemeğe çıkalım mı” dedi. Çıkış o çıkış. 5 ay sonra evlendik. 70 gün öncede dünyalar güzeli kızım oldu.
Ahahaha çok iyi yapmışsınızOktoberfest te tanistik iki sene sonra evlendik yaklasik uc yildir evliyiz Mutluyuz
Bende dalga gecmistim gorucu usulu ne ya kezban gibi diyeDüğün, laf atma,ilk polemik, tartışma... başka bir gün sonra görücü gelişi ,asla bir daha gelmesin istemem diyorum ,yalvar yakar bir tanış istersen dediler tamam dedim ( içimden bu devirde görücü usulü he ben size gösteririm diyorum) tel nosunu alıyorum annesinden çocuğun arıyorum yer saat söylüyorum bi gidiyorum ki sürpriz düğündeki laf atan çocuk o beni biliyor ben bilmiyorum başkası sandım tabi ben yine sinirleniyorum o ise gülme krizine giriyor... kızıyorum masadan kalkıp sen gülmeye devam et diyorum ... sonra kalbimi çalıyor serseri...
Ayy gay cikmasi ben sok35 yaşında 15 senelik evliliğim ihanetle sonuçlanmıştı. Akabininde 1 sene ağır depresyon geçirdim. Ne zaman eski eşimin boşandıktan 3 ay sonra yeniden evlendiğini duydum ben de dedim kendime temiz sayfa açacağım. İki tane flörtüm oldu. Birini babam onaylamadı, biri de Gay çıktı. Neyse 39. Yaşıma bastığım gün whatsapp’tan bir mesaj geldi. “Nihal doğum günün kutlu olsun.” Fotoğrafa bakıyorum çok karizmatik bir adam ama hiç tanıdık değilBiraz konuştuk filan adam benim herşeyimi biliyor. 2 sene önce ben onu Facebook’tan eklemişim, sohbet etmişiz ama bende kayıt yok. Dedi “Akşama ne planın var” Bende Bir plan yapmadığımı söyledim. “Yemeğe çıkalım mı” dedi. Çıkış o çıkış. 5 ay sonra evlendik. 70 gün öncede dünyalar güzeli kızım oldu.
Yaaa dizi gibi olmuss sizin hikeyeniz de yüzünde bir gülümsemeyle okudum. Allah evladınızı size bağışlasın vatana millete ümmete hayırlı bir evlat olsun inşallah. Eşinizle bir yastikta kocayin inşallah.18 yaşımdayken o zamanlar çok popüler olan sosyal uygulamadan bir arkadaş istegi geldi.kuzenimdeydik.baktik ikimiz birden ' ohaaa çok yakışıklı ' felan olduk.o zamanın ergenliğin düşünün işte.benim tabi o zaman hava 1500. Birine asikim , birini tavlamaya çalışıyorum arada da öyle böyle takılıyorum.neyse bunu kabul ettim.konusmsya başladık.megersem aynı mahalledenmisiz.biraz benden büyük.biz boyle gece 3 lere kadar mesangerde konuşuyoruz.sonra görüşüyoruz ben bundan hiç hoşlanmıyorum resimde ki gibi gelmiyor.zaten universiteyede gideceğim napim felan diye salladim.aralarda ortaya cikiyo hatırlatıyor kendini ama hiç takmıyorum.gel zaman git zaman aradan 2 yıl geçti .memlekete geldim ara tatilde.hic umulmadık bir zamanda pat diye aklıma o gün dustu.2 yıldır adını anlamamışim .o gün kuzenime diyorum ki ya böyle olmayacak galiba benim hakkımda hayırlı o ' ymus. Ben onu bir şekilde bulacağım diyorum .sohbet ediyoruz öyle.biz öyle konusurken ,pat diye önümüzden bir çocuk geçti . kuzenim oha ne yakışıklı dedi .ben de kafamı kaldırıp baktım bunu o dedim .sanırsam en erken kabul olmuş duamdi.beni görmedi tabi.kuzenim git konuş dedi .ayağımda topuklularla kostüm.birden onune çıkıp ' merhaba ' dedim.iste o gün bugündür yani 11 senedir beraberiz .evliyiz ,bir oğlumuz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?