- 29 Ocak 2021
- 233
- 208
- 53
- Konu Sahibi RecelMutefferika
Benim gibi sevdiğini bekleyenlere moral olsun eşinizle nasıl tanıştınız? Ne gibi süreçlerden geçtiniz nasıl zorluklar atlatıp evlendiniz ve şimdi nasılsınız? Anlatsaniz ya sohbet edelim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yolda giderken çarpıştık, sonra kitaplarımı topladı.. Herkes gibi sosyal medyada tanıştık Mesafeli bi ilişkiydi çok zorlu süreçlerden geçtik, aylarca birbirimizi görmediğimiz oldu, hatta 8 ay buluşamadığımız oldu inanır mısın, ama sabrettik, inandık başardık, "Allah bir şeyleri geciktiriyorsa güzelleştiriyordur" dedik ve şuan 1.5 yıllık evliyiz çok şükür gayet mutluyuzBenim gibi sevdiğini bekleyenlere moral olsun eşinizle nasıl tanıştınız? Ne gibi süreçlerden geçtiniz nasıl zorluklar atlatıp evlendiniz ve şimdi nasılsınız? Anlatsaniz ya sohbet edelim
Ayy hiç cevap gelmeyecek sandımm hoşgeldinizz bende şu an o 8 aylık surecteyim nasıl sabrettiniz ? Bu arada çok mutlu oldum mutlu bir yuva kurmanıza Allah bozmasın rabbim bir yastikta kocatsin.Yolda giderken çarpıştık, sonra kitaplarımı topladı.. Herkes gibi sosyal medyada tanıştık Mesafeli bi ilişkiydi çok zorlu süreçlerden geçtik, aylarca birbirimizi görmediğimiz oldu, hatta 8 ay buluşamadığımız oldu inanır mısın, ama sabrettik, inandık başardık, "Allah bir şeyleri geciktiriyorsa güzelleştiriyordur" dedik ve şuan 1.5 yıllık evliyiz çok şükür gayet mutluyuz
Hoşbuldum canım benim Amin çok teşekkür ederim güzel dileklerin için, aslında gerçekten kolay olmadı yeri geldi görüntülü konuşarak ağladık birbirimizi teselli ettik yeri geldi kavgalar ettik, ama bazen o beni inandırdı bazen ben onu, ben pes ettiğimde o kaldırdı, o ettiğinde ben, zaman dedik geçecek dedik güzel günler yakın dedik kolay olmadı ama inanınca gerisi geldi..Ayy hiç cevap gelmeyecek sandımm hoşgeldinizz bende şu an o 8 aylık surecteyim nasıl sabrettiniz ? Bu arada çok mutlu oldum mutlu bir yuva kurmanıza Allah bozmasın rabbim bir yastikta kocatsin.
Çok sağolun içimi rahatlattınızHoşbuldum canım benim Amin çok teşekkür ederim güzel dileklerin için, aslında gerçekten kolay olmadı yeri geldi görüntülü konuşarak ağladık birbirimizi teselli ettik yeri geldi kavgalar ettik, ama bazen o beni inandırdı bazen ben onu, ben pes ettiğimde o kaldırdı, o ettiğinde ben, zaman dedik geçecek dedik güzel günler yakın dedik kolay olmadı ama inanınca gerisi geldi..
Rica ederim inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz sevdiğinize, dualarlaÇok sağolun içimi rahatlattınız
Ay Allah ayırmasın çok sevindimOrta son sınıftaydık sınıfa geldi muhabbet etmeye çalıştı, sonra ‘ kantinde birer kahve içelim mi??’ Dedi 18 yıldır sürekli kahve içiyoruz
Ayy maşallah çok iyi Allah bir yastıkta kocatsin inşallahSosyal medyada tanıstık 2 gun sonra görüşüp oturduk konustuk 2 yıl sonra evlendik 1 bucuk yıldır evliyiz
Amin. Umarım siz de kavuşursunuz sevdiğinize bir an önce. Aşk varsa engel yok..Ay Allah ayırmasın çok sevindim
Amiinn. Herkese mutlu bir evlilik nasip olsun size de öyle. Arada sevgi varsa hersey olur sabretmek lazım biraz o kadarAyy maşallah çok iyi Allah bir yastıkta kocatsin inşallah
Ay çok tatlı bir hikaye Allah çocuklarınızı size bağışlasın vatana millete hayırlı birer evlat olsunlar inşallah Allah bir yastıkta kocatsin inşallahBizde tam 10 sene önce okulda tanıştık öyle zorlu süreçler geçirdik ki anlatsam roman olur iki ergenin peşlerinden sürüklenen 2 ailede vardı tabi herkes karşı ciksada biz vazgeçmedik...şimdi çok sukur 10 yıllık evliyiz ikizlerimiz var bir öyle bir böyle ömürden akıp gidiyo iste Allah sizinde hakkınızda hayırlısını versin
Sabır çok acı ama meyvesi tatlı olur inşallahAmiinn. Herkese mutlu bir evlilik nasip olsun size de öyle. Arada sevgi varsa hersey olur sabretmek lazım biraz o kadar
Yaa yaz dizisi gibi hikayeniz maşallah Allah çocuğunuzu size bağışlasın vatana millete hayırlı bir evlat olsun inşallah rabbim sizi ayırmasın bir yastıkta kocatsin inşallahBiz üniversite okurken aynı apartmanda kapı komşusuyduk. Ama merhaba, günaydın vs. dışında muhabbetimiz yoktu ismen de bilmiyorduk. Ben 6 ay kalıp o apartmandan çıktım başka bir yere taşındım. Aradan 9 sene geçti ve eşim sosyal medya üzerinden ortak arkadaştan eklemiş beni. Ben kabul ettim bir süre yüz vermedim. Sonra baktım çok mesaj atıyor ilgimi çekti cevap verdim ve herşey başladı. Konu konuyu açınca da birbirimizi hatırladık. Sonra o apartmanın önüne sevgiliyken gittik baya gülmüştük nasıl o zaman başlamamış ilişkimiz gibi. Şuan 2 buçuk senelik evliyiz 1 tane de oğlumuz var çok şükür
Aynı eve girince cok tatlanıyor meyveler.. Bizde 4 ay kadar belki daha fazla korona yuzunden görüşememiştik farklı sehirlerdeydik simdi daha tatlı herseySabır çok acı ama meyvesi tatlı olur inşallah
Amin canım saolasin Allah da senin gönlüne göre versinAy çok tatlı bir hikaye Allah çocuklarınızı size bağışlasın vatana millete hayırlı birer evlat olsunlar inşallah Allah bir yastıkta kocatsin inşallah