• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar desteğinize ihtiyacım var

zambak34

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
7
0
16
İstanbul
Arkadaşlar küçükyalıda oturuyorum.temizlik.işine.ihtiyacım.var.haftanım 3 günü veya gündelik iş olabilir.ofis temizliği de olabilir.

43 yaşımdayım.1 tane çocuğum var.eşim ve ben işsiziz şuanda ..ltf.yardımcı olursanız sevinirim.

canım merhaba bana özelden mesaj atarsan sana yardımcı olmaya çalışırım,
Arkadaşlar küçükyalıda oturuyorum.temizlik.işine.ihtiyacım.var.haftanım 3 günü veya gündelik iş olabilir.ofis temizliği de olabilir.

43 yaşımdayım.1 tane çocuğum var.eşim ve ben işsiziz şuanda ..ltf.yardımcı olursanız sevinirim.

özelden.msj atamadım.bana sen yazarsan.mail adresimi vereyim.yada sen ver.

benim.mail.adresim..boncukcu-34@hotmail.com.bu siteden yazamadım.100 msj atmış olman lazım diyorr

Bugün bana iş çıkarmı acaba.internetden bazı ilanlara girdim.ama.hep ard niyetli kişiler ilan vermişler.maksatları.çok.çirkinn..

Back