Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Örgühanımlar çözemedim bu örneği lütfen yardım edin :((((
bunu yapmak istiyorum.ama kanser kısmını biliyorum.halka olan yeri bir türlü çözemedim.nerden başlamış nasıl devam etmiş 1 saattir bakmaktan gözlerim şaşı oldu çok basit görünüyor.ama kafam durdu resmen.bilen varsa lütfen söylesin minnettar kalıcam
ortada halka var görüldüğü gibi.o halkayı sıkiğneyle dolduruyoruz.sonra 25 zincir çekip o zinciri de sıkiğneyle kaplıyoruz.yani halkaya doğru giderek sıkiğne yapıyoruz.o sıkiğnenin üstüne bir sıra daha yapıyoruz.tekrar halkaya doğru sıkiğneyle giderken 7 tane ibik yapıyoruz.o öyle upuzun bi şekilde kalıyor.halkanın üstüne 5 yada 6 sıkiğneyle az ileri gidip yine 25 zincir çekiyoruz.zincirin bitiminde bir öncekine yaptığımız ibiklerin alttan üçüncüsüne onu bitiştiriyoruz.aynı şekilde devam ediyoruz.umarım anlatabilmişimdir