Erken gebelik hep doğru olmaz benim de tam tersi erken gebelik negatif kaset test silik yarın kan vercmÜç haftadır deliler gibi hamilelik belirtileri yaşıyorum. Göğsümde nokta noktalar bile var, sabah bulantıları ve tüm hepsi. 23 yaşında bir aylık evliyim, bebek düşünmezken yaşadım bunları . Evdeki ilk gebelik testim negatif, ikinci bugün yaptığım ise biri silik olmak üzere pozitifti. Hastaneye gittim bir sevinçle, eşimle…. Kan alındı, direkt negatif diye sonuç çıktı! Değer falan yazmıyor! Böyle bir şey olabilir mi mahvoldum eşime mahçup kendime de çok kızgın hissediyorum… evdeki erken gebelik testiyle pozitif görüp kanda negatif gören, hamile olduğunu öğrenen var mı? Hayır bir de ilk defa yaşadığım şeyler bunlar…
Bu ara testler de sıkıntı var sanırım bende de yalancı pozitif çıktı. Birde siz ne kadar kafama takmadım ilk desenizde vücudumuz böyle tepki veriyor. Bu arada geç döllenme bile olabilir regl olmazsanız biraz daha bekleyin öyle kan verin. Uygulama üzerinden mi yumurtlamanızı takip ediyorsunuz?Üç haftadır deliler gibi hamilelik belirtileri yaşıyorum. Göğsümde nokta noktalar bile var, sabah bulantıları ve tüm hepsi. 23 yaşında bir aylık evliyim, bebek düşünmezken yaşadım bunları . Evdeki ilk gebelik testim negatif, ikinci bugün yaptığım ise biri silik olmak üzere pozitifti. Hastaneye gittim bir sevinçle, eşimle…. Kan alındı, direkt negatif diye sonuç çıktı! Değer falan yazmıyor! Böyle bir şey olabilir mi mahvoldum eşime mahçup kendime de çok kızgın hissediyorum… evdeki erken gebelik testiyle pozitif görüp kanda negatif gören, hamile olduğunu öğrenen var mı? Hayır bir de ilk defa yaşadığım şeyler bunlar…
Bu belirtileri yaşıyorum diye başladım araştırmaya.. yalancı pozitif nasıl oldu sizde, uygulama üzerinden takip ediyorum, bugün bu durum gerçekten şok etti beniBu ara testler de sıkıntı var sanırım bende de yalancı pozitif çıktı. Birde siz ne kadar kafama takmadım ilk desenizde vücudumuz böyle tepki veriyor. Bu arada geç döllenme bile olabilir regl olmazsanız biraz daha bekleyin öyle kan verin. Uygulama üzerinden mi yumurtlamanızı takip ediyorsunuz?
bir hafta önce aynı şeyi yaşadım iki tane erken gebelik testinde pozitif gösteriyordu kan verdim negatifti sonra hastalandım zaten. Erken gebelik testleri yanıltıyor en iyisi kaset testler.Üç haftadır deliler gibi hamilelik belirtileri yaşıyorum. Göğsümde nokta noktalar bile var, sabah bulantıları ve tüm hepsi. 23 yaşında bir aylık evliyim, bebek düşünmezken yaşadım bunları . Evdeki ilk gebelik testim negatif, ikinci bugün yaptığım ise biri silik olmak üzere pozitifti. Hastaneye gittim bir sevinçle, eşimle…. Kan alındı, direkt negatif diye sonuç çıktı! Değer falan yazmıyor! Böyle bir şey olabilir mi mahvoldum eşime mahçup kendime de çok kızgın hissediyorum… evdeki erken gebelik testiyle pozitif görüp kanda negatif gören, hamile olduğunu öğrenen var mı? Hayır bir de ilk defa yaşadığım şeyler bunlar…
Daha sonra kaset testi denediniz mi iki pozitiften sonra peki teyit etmek amacıylabir hafta önce aynı şeyi yaşadım iki tane erken gebelik testinde pozitif gösteriyordu kan verdim negatifti sonra hastalandım zaten. Erken gebelik testleri yanıltıyor en iyisi kaset testler.
Kanda hayli hayli pozitif çıkar demiştim..Adetiniz geçmeden test yapmamak yada kan vermemek en iyisi. Yeni evlisin o yüzden olabilir vücudunuzdaki değişiklikler
1 gün var normaldeNe kadar var adete
Testte silik pozitif gördüm arkasından hemen regl oldum ama çok şiddetli ağrıyla beraber oldum kan versin 5 çıktı negatiftiBu belirtileri yaşıyorum diye başladım araştırmaya.. yalancı pozitif nasıl oldu sizde, uygulama üzerinden takip ediyorum, bugün bu durum gerçekten şok etti beni
Üç haftadır deliler gibi hamilelik belirtileri yaşıyorum. Göğsümde nokta noktalar bile var, sabah bulantıları ve tüm hepsi. 23 yaşında bir aylık evliyim, bebek düşünmezken yaşadım bunları . Evdeki ilk gebelik testim negatif, ikinci bugün yaptığım ise biri silik olmak üzere pozitifti. Hastaneye gittim bir sevinçle, eşimle…. Kan alındı, direkt negatif diye sonuç çıktı! Değer falan yazmıyor! Böyle bir şey olabilir mi mahvoldum eşime mahçup kendime de çok kızgın hissediyorum… evdeki erken gebelik testiyle pozitif görüp kanda negatif gören, hamile olduğunu öğrenen var mı? Hayır bir de ilk defa yaşadığım şeyler bunlar…
Herkeste bulantı aynı olmuyor canım benım mesela 6. Haftada basladı sabahları kişiden kişiye değilebiliyorSabah bulantilari gebeligin 10.haftasinda basliyor. Erken gebelik belirtileri ise regl belirtileri ile ayni: kasık agrisi, gogus hassasiyeti, bel agrisi, siskinlik vs.
Hayır kan vermeye gittim kanda bişey yoktu siz adet oldunuz muDaha sonra kaset testi denediniz mi iki pozitiften sonra peki teyit etmek amacıyla
Bende öyle demiştim bir hevesle gittik eşimle ama negatifti.Bizde istiyoruz ama olmuyor iki kürtajla sonuçlandı .Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çok taktım , üzüldüm,ağladım,ilaçlar kullandım,iğneler oldum ,ovülasyon takibi yaptım,koca karı ilaçlarını soğan kürüdür hayıt tohumudur içtim olmadı olmayınca olmuyormuş. Evliliğime yansıdı hergün eşimle tartışıyor olduk zorlamanın manası yokmuş.Sana naçizane tavsiyem takmamak ve akışına bırakmak biliyorum zor ama öyle yapmaya çalışıyorum artık hakkımızda hayırlısı olsun inşallahKanda hayli hayli pozitif çıkar demiştim..
Canim oncelikle uzme kendini. Bunda mahcup olunacak bir sey yok. Gec dollenme olabilir, ben 1 cocuk annesiyim. Ama 2,3 cocuklu daha deneyimli ablalarimiz daha ayrintili seyler soyler sana. Boyle olupta sonradan 1 hafta kadar gebe oldugunu ogrenen arkadasim oldu. Gec dollenme de olabilir, olursa test tekrari yap ve en onemlisi canini uzme. Cunku rahmimizi stres asiri etkiliyor. Allah gonlune gore versin insallahÜç haftadır deliler gibi hamilelik belirtileri yaşıyorum. Göğsümde nokta noktalar bile var, sabah bulantıları ve tüm hepsi. 23 yaşında bir aylık evliyim, bebek düşünmezken yaşadım bunları . Evdeki ilk gebelik testim negatif, ikinci bugün yaptığım ise biri silik olmak üzere pozitifti. Hastaneye gittim bir sevinçle, eşimle…. Kan alındı, direkt negatif diye sonuç çıktı! Değer falan yazmıyor! Böyle bir şey olabilir mi mahvoldum eşime mahçup kendime de çok kızgın hissediyorum… evdeki erken gebelik testiyle pozitif görüp kanda negatif gören, hamile olduğunu öğrenen var mı? Hayır bir de ilk defa yaşadığım şeyler bunlar…
Evet oldum adetim gün gecikti 3 gün kan verdim 4 günde adet oldumHayır kan vermeye gittim kanda bişey yoktu siz adet oldunuz mu
Bulantılar 6.cı haftada başlar ve 12.ci haftada istisnalar harici çoğu kadın'da biter, kalp atışı ile birlikte bulanti başlar 10.cu haftaya kesinlikle kalmaz...Sabah bulantilari gebeligin 10.haftasinda basliyor. Erken gebelik belirtileri ise regl belirtileri ile ayni: kasık agrisi, gogus hassasiyeti, bel agrisi, siskinlik vs.
Nerden kaniata vardiniz boyle biseyi kesin diyosunuz bide hay allahim kendi yasamasam etrafimda gormesem acaba benmi anormeldim diyicem:))Bulantılar 6.cı haftada başlar ve 12.ci haftada istisnalar harici çoğu kadın'da biter, kalp atışı ile birlikte bulanti başlar 10.cu haftaya kesinlikle kalmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?